GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-08-2021 17:37   Güncelleme : 04-08-2021 17:37

Buruciye Satranç Turnuvası Başladı

Sivas Valiliğimizin himayelerinde Sivas İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu ile Buruciye AŞ’nin katkılarıyla düzenlenen ‘Buruciye Satranç Turnuvası’ başladı.

Buruciye Satranç Turnuvası Başladı

Bu sene 4. düzenlenen ve 4-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya 41 ilden ve yurt dışından 197 sporcu katılıyor. 4 farklı kategoride düzenlenen turnuva Sivas Tarihi Kent Meydanında yer alan Buruciye Medresesinde 2 gün devam edecek.

Turnuvanın açılışında konuşan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kadir Algın, “Sivas’ta geleneksel hale gelen ‘Buruciye Satranç Turnuvası’na hoş geldiniz. Türkiye’nin dört bir tarafından ve yurt dışından toplam 197 sporcumuz kıyasıya mücadele edecek. Sivas olarak iyi bir ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum. Turnuvanın startını veriyoruz ve tüm katılımcılara başarılar diliyoruz. İyi olan kazansın.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Genel Sekreterimiz Kadir Algın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun, ilk hamleyi yaparak turnuvayı başlattılar.

Turnuvanın ardından kategorilerinde dereceye girecek olan sporculara ödülleri düzenlenecek olan törenle takdim edilecek.

AdminAdmin

Admin