GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-10-2022 14:39   Güncelleme : 08-10-2022 14:39

CHP SİVAS'TA ÇALIŞTAY PROGRAMI YAPACAK

CHP Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun; 21-22-23 Ekim " Bu tarihlerde Genel Başkanımız, PM-Mkyk Üyelerimiz, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir-İl-İlçe-Belde Belediye Başkanlarımız ²Belediye Başkanları Çalıştayı Programı" için İlimizde misafir olacaklardır dadi.

CHP SİVAS'TA ÇALIŞTAY PROGRAMI YAPACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun , baaın toplantısı düzenledi. Çoşkun, "Bizler Sivas İl Örgütü Olarak 02.02.2020 Tarihinde Yapılan İl Başkanlığı Seçiminden Sonra Milletvekilimiz, İl Örgütümüz, İlçe Örgütlerimiz, Kadın-Gençlik Kollarımız Ve Disiplin Kurullarımız İle Birlikte Tüm Enerjimizle Sahada Vatandaşlarımız İle Bir Aradayız. Vatandaşlarımızın Sorunlarını Dertlerini Dinliyoruz. Milletvekilimizin Aracılığıyla İlçelerimizin, Köylerimizin, Halkımızın Sorunlarını TBMM  Kürsüsünde dile getiriyoruz. Bizler burada bu sorunları zaman zaman siz değerli basın mensuplarımız İle zaman zaman yerel yöneticilerimizle gidip İlgili birimlere yerinde aktarmaya çalışıyoruz" dedi. İlimizin, İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın, Belediye, Valilik, Özel İdare İle İlgili sorunlarını ve bu birimlerin Kurum Ve Kuruluşlarının eksik ya da hatalı çalışmalarının her zaman takipçisi olduklarını belirten Coşkun, " Eleştirilerimizi her zaman sizlerin aracılığıyla yaptığımızı ve yapmaya da devam edeceğimizi söylüyoruz. Ayrıca İlimizin ve ülkemizin yararına yapılan-yapılacak projelere de her zaman destek, katkı sağlayacağımızı da deklare ediyoruz" diye konuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talimatlarıyla 21-22-23 Ekim Tarihlerinde İlimizde Belediye Başkanları Çalıştayı Programı Yapılacağını sözlerine ekleyen Coşkun, " Bu tarihlerde Genel Başkanımız, PM-MZyk Üyelerimiz, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir-İl-İlçe-Belde Belediye Başkanlarımız İlimizde misafir olacaklardır. 21 Ekim Cuma Günü Belediye Başkanları İl Merkezi ve İlçelerde saha çalışması Yapacak. 22-23 Ekim Tarihlerinde İse İlimizde, önümüzdeki günlerde belirlenecek yerde Çalıştay Programı yapılacaktır. Bu program esnasında Milletvekilimiz İle Birlikte Genel Başkanımızın katılacağı bir toplantı çalışması yapılacak" açıklamasında bulundu.

AdminAdmin

Admin