EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-02-2021 16:50   Güncelleme : 16-02-2021 16:50

CÜ Vakfı Okulları'ndan Savaşçıya Ziyaret

CÜ Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu Öğrencileri, Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı Ziyaret Etti.

CÜ Vakfı Okulları'ndan Savaşçıya Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı ziyaret etti. Öğrencilere CÜ Vakfı Okulları Kurucusu Feridun Bozyiğit, Okul Müdürü Mehmet Zafer Babacan, Rehber Öğretmen Elife Sakarya ve Türkçe Öğretmeni Merih Ateş de eşlik etti.

Okul Müdürü Babacan, Savaşçı'ya Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) Projesi kapsamında gerçekleştirilen hazırbulunuşluk, il izleme ve online sınavlarda elde edilen dereceler hakkında bilgi verdi. Babacan, ziyarete katılan öğrenciler; Zeynep Dila Çakmak, Mehmet Emin Altay, Elif İpek Ulusoy ve Ela Miray Tuana Özer'in sınavlarda derece yaptıklarını söyledi. Bir süre öğrenci ve öğretmenle sohbet eden Savaşçı, öğrencileri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek, "bu yıl gerçekleştirilecek LGS sınavında da sizlerden önemli başarılar bekliyoruz." dedi.

AdminAdmin

Admin