GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-02-2022 08:47   Güncelleme : 08-02-2022 08:53

Fatih Sakarya Sivas’ta ilk TURKOVAC aşısını oldu.

Türk bilim insanları tarafından geliştirilen ve Sağlık Bakanlığınca Sivas Numune Hastanesine gönderilen yerli aşı TURKOVAC Sivas’ta uygulanmaya başladı. AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ise Sivas’ta ilk TURKOVAC aşısını oldu.

Fatih Sakarya  Sivas’ta ilk TURKOVAC aşısını oldu.

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ve İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ile Sivas Numune Hastanesine gelen AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, Sivas’ta Turkovac aşını olan ilk kişi oldu.

            Burada açıklamalarda bulunan AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, gençlere örnek olmak amacıyla Turkovac aşısını olduğunu ifade ederek, “Bugün hatırlatma dozum, 3. Aşımın zamanı gelmişti, tercihimi Turkovac aşısından kullanmak istedim. Sivas Numune Hastanesine geldik, kıymetli vekilimizle ve İl başkanımızla aşımızı olduk. Sivas gençliğine örnek teşkil etmesini diliyorum. Sivas’ta ilk Turkovac aşısını da ben vurundum şuanda. Bu vesileyle Türk Bilim insanlarına teşekkür ediyorum”. dedi

            AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, Dünya’da 9. Aşısını üreten ülke olduklarını belirterek, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Sultan Şehrimiz Sivas’ta, Turkovac aşımızın vatandaşlarımıza, hemşerilerimize uygulanmasının başladığı gün. Gençlik Kolları Başkanımızın da hatırlatma dozunun süresi gelmişti, ilk olarak Sivas’ta, gençliğe örnek olması açısından Fatih Sakarya Başkanımız aşısını yaptırdı. Ben buradan tüm hastalarımıza şifa olması nedeniyle Turkovac aşımızın vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. “ diye konuştu.   

AdminAdmin

Admin