GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-03-2023 15:28

“Geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi büyüktür”

MÜSİAD SİVAS Başkanı Uğur Görgen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, aynı zamanda bu anlayışın geliştirilmesi için bir fırsattır. Biz de bu vesileyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

“Geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi büyüktür”

 

MÜSİAD SİVAS Başkanı Uğur Görgen, “Geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi büyüktür”

MÜSİAD SİVAS Başkanı Uğur Görgen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yazılı bir açıklamada bulunarak şunları söyledi: “Öncelikle yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden kadınlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi büyüktür. Kadınlar hayatımızın her anında yanımızdalar. Sohbetin, muhabbetin, kavganın, mücadelenin, galibiyetin ya da yenilginin, aşkın ya da öfkenin; bu hayatta bizi canlı tutan ne varsa hepsinin.

Ayrıca kadınların iş yaşamı şartlarını iyileştirme konusunda topluma ve iş dünyasına büyük bir görev düştüğüne dikkat çeken MÜSİAD SİVAS Başkanı Uğur Görgen, “Duyarlılığı, fedakârlığı ve üretkenliği temsil eden kadınların gerek çalışma hayatında, gerekse aile hayatında verdikleri bütün emeklere azami saygı duyuyoruz. Yalnızca çalışan kadınların değil, bütün kadınların yaşam şartlarını iyileştirmek, bunun için de bütün toplumun paylaşması gereken bilinci ve hassasiyeti her fırsatta dile getirmek, Türkiye’nin öncü STK’larından birisi olarak bizlerin ödevidir” dedi.

Son olarak Başkan Uğur Görgen: ”Eğitimde, istihdamda, politikada ve yönetimde, kadınlara fırsat eşitliğinden yanayız. Kadınların her alanda aktif bir biçimde yer alması, toplumsal, siyasal, yönetsel süreçlere etkin katılması; çağdaş, gelişmiş, ileri bir ülke olmanın ön koşuludur. Geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi anlaşıldığı zaman, ülkemizin daha mamur olacağına inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, aynı zamanda bu anlayışın geliştirilmesi için bir fırsattır. Biz de bu vesileyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin