SAVAŞ
Giriş Tarihi : 11-01-2024 19:31

'Gönüllerin Vekili' ve 'Gönüllerin Başkanı' olmaya devam edeceğim

Hilmi Bilgin'in 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde tekrar Sivas Belediye Başkan Adayı olması kesinleşince AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Turan Topgül Sosyal Medyasından Açıklama Yaptı.

 'Gönüllerin Vekili' ve 'Gönüllerin Başkanı' olmaya devam edeceğim

AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Turan Topgül Sosyal Medyasından Yaptığı Açaklamada,

AK Parti'mizin 2001 yılında kuruluşundan itibaren her kademesinde son olarakta Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili olarak görevlerde bulundum.

Hem sivil hem de siyasi hayatım boyunca edindiğim deneyimlerle kendimi yetiştirdim ve geliştirdim, bilgi birikim tecrübe liyakat vs noktasında kendimi yeterli ve hazır hissedip 'Şimdi Tam Zamanı' diyerek alternatif olarak değerlendirilmek üzere Belediye Başkan Aday Adaylığına resmi olarak başvuruda bulundum.

22 yıllık siyasi tüm tecrübelerimi sahaya yansıtarak profesyonelce ve maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak çok iyi çalıştım ve gayret gösterdim. Ancak nasip değilmiş. Bugün mevcut Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin'in 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde tekrar Sivas Belediye Başkan Adayı olmasına karar verilerek teşkilatımıza ve kendisine özelde bilgi verildiğini öğrendim. Allah cc hayırlı uğurlu ve mübarek eylesin.

Benden yana hiçbir sıkıntı ve sorun yok, biz seferle mükellefiz, zafer ise Allah(cc)'tandır.

Bizler inanan insanlarız, Rabbimden şehrimiz partimiz ve hakkımızda hep hayırlısını istedik, hayırlısı bu imiş, şükürler olsun. Rabbim verir de imtihan eder, vermez de imtihan eder, her iki imtihandan da bizleri başarı ile çıkanlardan eylesin.

Aday adaylık çalışmalarım süresince her zaman yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere akrabalarıma dostlarıma arkadaşlarıma ve tüm hemşehrilerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Gönüllerinizde olduğumu çok iyi biliyorum, her zamanki gibi yine 'Gönüllerin Vekili' ve 'Gönüllerin Başkanı' olmaya devam ederim, o da bana yeter, Rabbim eksikliğinizi göstermesin.

Bizler şahsi çalışmalarımızı adayımız açıklanana kadar yaparız. Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin aldığı kararı sorgulamaz, saygı duyar ve biat ederiz. Adayımızın, dolayısıyla partimizin ve şehrimizin kazanması için de kendimiz adaymış gibi koştururuz.

Ülke bizim Şehir bizim Reis bizim Parti bizim Dava bizim Yol bizim, durmak yok çalışmaya ve hizmete devam dedi.

AdminAdmin

Admin