Astroloji
Giriş Tarihi : 06-08-2023 08:23

Haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

7 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Haftanın en şanslı burcu hangisi? İşte detaylar...

Haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

BURÇLARI BU HAFTA NELER BEKLİYOR?

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç, haftaya kazançlar ve para konularıyla ilgilenerek şanslı gelişmelerle başlıyorsunuz. Tatil, eğlence veya çocuklardan dolayı harcamalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerle ilgili konular önem kazanacak. Çalışma hayatınızda iletişim sorunları yaşanabilir ve sağlıkla ilgili bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Hafta sonunda ev, aile, ve gayrimenkul konuları ön plana çıkacak. Ailenizle veya evinizle ilgili uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ilişkinizde, aşk hayatınızda veya çocuklarla ilgili şans sizinle olacak. Güneş&Venüs kavuşumu da size olumlu etkiler getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa, haftaya enerjik ve atak başlıyorsunuz. Ancak aile veya evle ilgili bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında para ve kazançlarla ilgilenmeniz gerekebilir, ev, aile veya taşınmazlarla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Tatil, eğlence, çocuklar veya hobiler nedeniyle harcamalarınız artabilir. Hafta sonunda yakın çevre, seyahat ve eğitim konuları öne çıkabilir. Tatil planları yapabilir, hobilerinize odaklanabilir veya çocuklarınızın seyahat ve eğitimiyle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca Güneş&Venüs kavuşumu, aile ve ev hayatınızda güzel gelişmeleri getirebilir.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, haftaya duygusal olarak yalnız hissederek başlayabilirsiniz ve iletişim, eğitim, seyahatlerde bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Ancak ailenizle ve evinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. İletişime önem vermeniz gerekecek ve durumları abartabilirsiniz. Hafta ortasında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Seyahat etme veya eğitim, iletişim konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk ve ilişki alanında da değişiklikler olabilir, ancak aile ve evle ilgili tartışmalar yaşanabilir. Hafta sonunda para ve kazançlarla ilgili konular ön plana çıkacak ve ailenizle veya evinizle ilgili yatırım fırsatları elde edebilirsiniz. Ayrıca Güneş&Venüs kavuşumu size aşk, ilişki, seyahat ve eğitim konularında şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç, haftaya sosyalleşerek ve arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir, ancak seyahat, eğitim ve kardeşlerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında duygusal olarak içe çekilebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İletişim, eğitim, ulaşım veya seyahatlerde bazı aksilikler yaşanabilir, ancak maddi açıdan fırsatlarınız olacak. Hafta sonunda enerjik olacaksınız ve duygularınızı rahatlıkla çevrenize yansıtabilirsiniz. Seyahat, eğitim, iletişimde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca Güneş&Venüs kavuşumu size para, kazançlar ve aşkla ilgili şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan, haftaya kariyer ve iş hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz, ancak bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorunları büyütebilir ve şanslarınızı kaçırma ihtimaliniz olabilir. Maddi açıdan ise güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hafta ortasında sosyalleşebilir ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir, ancak sosyal çevrenizin desteği de size yardımcı olacak. Hafta sonunda duygusal olarak içe çekilebilir ve yalnız hissedebilirsiniz, ancak maddi konularda ve kazançlarda artış yaşanabilir. Güneş&Venüs kavuşumu size hayatınızla ilgili ve kendinizle ilgili şans getirecek. Kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak, haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Sağlık veya gizli düşmanlarla ilgili konularda psikolojik olarak yorulabilirsiniz, ancak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Hafta ortasında kariyer ve iş hayatınızda beklenmedik kişilerin desteklerini alabilirsiniz, ancak iletişim sorunları ve tartışmalar yaşanabilir. Hafta sonunda sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilir ve beraber hareket edebilirsiniz. Güneş&Venüs kavuşumu size ruhsal olarak şifa getirecek ve eski aşklar, karmik ilişkiler gündeminize gelebilir.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi, haftaya finans, okültizm, sağlık veya ameliyat konularıyla başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir, ancak çok çalışarak finansal konularda önlem alabilirsiniz. Sağlık açısından şifalanma yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk konuları gündeminize gelebilir. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir ve sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Aşkla ilgili fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Hafta sonunda kariyer ve iş hayatınız ön plana çıkabilir, çok çalışabilirsiniz. Güneş&Venüs kavuşumu size sosyal çevre veya aşkla ilgili şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep, haftaya partner, ortaklık, evlilik veya yakın arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. İş hayatınızda bazı aksilikler yaşanabilir, ancak sosyalleşebilir ve arkadaşlarınızla güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında finans, ameliyat, sağlık veya okültizm konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda finansal açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir, ancak sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Hafta sonunda yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizle birlikte seyahat veya eğitim kararı alabilirsiniz. Güneş&Venüs kavuşumu size kariyer hayatınızda veya aşkla ilgili şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay, haftaya çalışma hayatı, gündelik rutinler, sağlık veya evcil hayvanlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz, ancak iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında ortaklık, evlilik, partner konuları ön plana çıkabilir. Birlikte yurt dışı, eğitim veya seyahat planları yapabilirsiniz ve mahkeme süreciniz varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda finans, ödemeler, borçlar veya sağlık konularında ani gelişmeler olabilir. İş hayatınızda ise olumlu gelişmeler yaşanabilir. Güneş&Venüs kavuşumu size yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya aşkla ilgili şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak, haftaya aşk, çocuk, eğlence, tatil veya hobilerinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Bu konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında çalışma hayatı, gündelik rutinler, evcil hayvan veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. Sağlık veya finans konularında şansınız olacak. Hafta sonunda ortaklık, evlilik, mahkeme veya sağlık konuları önem kazanacak. Ayrıca aşkla ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir. Güneş&Venüs kavuşumu size para, sağlık ve aşkla ilgili şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova, haftaya ev, aile ve gayrimenkul konularıyla başlayabilirsiniz. Partner veya ortağınızla bazı sorunlar yaşanabilir, ancak finansal açıdan fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında aşk, tatil, eğlence ve hobi konuları ön plana çıkacak, harcamalarınız artabilir, sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz ve özellikle aşkta şans sizinle olacak. Hafta sonunda çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınız veya sağlıkla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık, haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda bazı sorunlar yaşanabilir ve sağlıkla ilgili aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında ev, aile ve gayrimenkul konuları ön plana çıkacak. Partner veya ortağınızla anlaşmazlıklar yaşanabilir, ancak çalışma hayatınızda veya aile düzeninizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda tatil, eğlence ve hobi konuları gündeminize gelebilir. Partnerinizle beraber güzel gelişmeler yaşanabilir ve seyahat veya eğitim konularında kararlar alabilirsiniz. Güneş&Venüs kavuşumu size çalışma hayatınızda veya aşk hayatınızda şans getirecek.

Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

AdminAdmin

Admin