SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 18:12

Halkımızla her yerde el ele gönül gönüleyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Adayı Av. İlker İpek, seçim çalışmaları kapsamında gönüllere dokunmaya devam ediyor. MHP Sivas 2. sıra milletvekili adayı Av. İlker İpek, bu kapsamda Yıldızeli ilçesinde Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Halkımızla her yerde el ele gönül gönüleyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Adayı Av. İlker İpek, Yıldızeli temasları kapsamında ilk olarak Yıldızeli Devlet Hastanesini ziyaret etti. Av. İlker İpek ve beraberindekiler, ilk olarak başhekim Mesut Acıöz’ü ziyaret ederek hastane hakkında bilgiler aldı.

Hastane personeliyle görüşen İpek, çalışmalarında başarılar diledi.

İpek, tedavi görmekte olan hastaları da unutmayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İpek daha sonra Yıldızeli ilçesi Cuma Pazarını ve ilçe esnaflarını ziyaret etti. İpek, “MHP Milletvekili adayları olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızla her yerde el ele gönül gönüleyiz. Onların sorun ve sıkıntılarını yakından biliyoruz, onlardan dinliyoruz. Halkımız da Üç Hilal’e 3 Vekil konusunda destek verecek buna inanıyoruz. Öncelikli Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne” dedi.

İpek’in son durağı ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İpek, personelleri ziyaret ederek kolaylıklar diledi ve destek istedi.

İpek’e ziyaretlerinde Milletvekili adayları Murat Sevinç, Bahadır Gökmen, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

AdminAdmin

Admin