SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 16:49   Güncelleme : 14-12-2023 17:08

Hedefimiz Allah rızası huzurumuz İslam yolumuz Muhsin Yazıcıoğlu

Sivas’ta 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idare yerel seçimleri için Sivas Belediye Başkan aday adayları belirlenmeye başladı.Cengiz Görgen’de bugün başvurusunu tamamlayarak aday adayı oldu.

Hedefimiz Allah rızası huzurumuz İslam yolumuz Muhsin Yazıcıoğlu

Büyük Birlik Partisinden Dr. Adem Uzun’un ardından İş İnsanı ve BBP’de uzun yıllar farklı alanlarda hizmet vermiş bir isim olan Cengiz Görgen’de bugün başvurusunu tamamlayarak aday adayı oldu.


Sivas Büyük Birlik Partisi, parti binası önünde yapılan aday adaylık başvurusu için düzenlenen etkinliğe parti üyeleri ve bir çok vatandaş katıldı.

 


Başvuruyu kabul eden Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Polat ‘’Partimizi farklı kademelerinde görev yapmış iş adamı, iş insanı hem Sivas'ımıza, hem ülkemize yatırımlarıyla katma değer katan Cengiz Görgen kardeşimi sizlere takdim ediyorum.

Konuşmamı uzatmadan birkaç cümleyle bitireceğim. Büyük Birlik Partisi Türkiye'nin önemli, eski, tecrübeli siyasi partilerinden birisidir Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve Anadolu çocukları tarafından kurulmuş yüzde yüz yerli, milli, bağımsız ve bağlantısız bir siyasi partidir. Büyük Birlik Partililer kadroları temiz, dürüst hırsıyla, yolsuzluğa batmamış, deposu olmayan kadrolarımızdır.

Türkiye'de vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, beraberliği, bayrak için, ezan için, Kur'an için, vatan için, Türk milletini  birlikte, beraber yaşama, yaşatma ülküsü için mücadele veren kadrolardır. Bugün huzurlarınızda böyle dürüst bir aday adayımızı size takdim etmekten de onur ve şeref duyuyorum.

 Cengiz Görgen kardeşimize vermiş olduğu bu kararından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kararının kendisine, ailesine, Sivas'ımıza, partimize, ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyor, tekrar hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum’’ ifadelerini kullandı.

''Hedefimiz Allah rızası huzurumuz İslam yolumuz Muhsin Yazıcıoğlu''


Büyük Birlik Partisi aday adayı Cengiz Görgen ‘’ Sayın genel başkan yardımcım, sayın merkez karar yönetim kurulu üyelerim, sayın il başkanım, merkez ilçe başkanım, yüksek istişare kurulu üyemiz, kadın kolları başkanımız, alperen ocakların genel Söke Vakfı'mızın çok değerli başkanı ve üyeleri partimize emek vermiş eski il ve ilçe başkanlarımız kıymetli hemşehrilerim hanımefendiler beyefendiler sevgili gençler, yiğit Alperenler, değerli basın mensupları hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetimle selamlıyorum. Bugün burada 2024 mahalli idareler seçimlerinde şehit Liderimiz Muhsin Başkan'ımız ve onun partisinden Sivas belediye başkanı aday adaylığım için toplanmış bulunuyoruz. Beni yalnız bırakmadığınız ve sevincime ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Anadolu'nun kadim şehri Sivas. Satın alınamayacağının anlaşılması üzerine şehit edilen Anadolunun En delikanlı liderinin kara sevdasıydı aslında. Liderimiz verin Sivas'ı bana. Sonra Türkiye'yi isteyin demişti. Her birimizin üzerine tarihi bir sorumluluk yüklemişti aslında. Bugün onun kara sevdasını yeniden almak üzere ilk adımımızı atıyoruz. Yine bugün aslında kendisinin Eskişehirli olduğunu biliyoruz. Ama buna rağmen tüm Türkiye'nin Sivaslı bildiği, Sayın Genel Başkanım Mustafa Destici'nin Sivas'a armağan etmek için, ona Sivas'ı armağan etmek için de ilk adımımızı atıyoruz. Şehitlerimiz Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş için de aslında ilk adımını atıyoruz bugün. Daha yaşanılabilir bir Sivas, güzel bir Sivas için, Sivas Belediyesi'ne talibiz. Daha önce biz bunu Başardık. Şimdi yeniden başaracağız. hep birlikte el ele vereceğiz. Bugünden itibaren çok çalışacağız ve başaracağız. Sizlere inanıyor ve hepinize çok güveniyorum. Genel merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda tüm teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışacak Sivas'ta uğramadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik Yürek bırakmayacağız.

Biliyorum. Bizi bekleyenler var. Biliyorum. Bizi hasretle, özlemle bekleyenler var Muhsin Başkanımızı her defasında bağrına basan Sivas, onun Alperenlerini de bağrına basacaktır. Sivas Belediyesi'ni bir kez daha en emin el olan Büyük Birlik Partisi'ne teslim edecektir herkes. Yolumuz uzun, işimiz çok. Allah bizleri mahcup etmesin. Tek bir Sivaslının bile kalbini kıracaksam gönlüne hüzün düşüreceksem, başını öne eğdireceksem, Allah bana belediye başkanlığını nasip etmesin arkadaşlar. Sözlerimin sonunda mensubu olmaktan gurur duyduğum, partiniz olan, Büyük Birlik Partisi'nden Sivas Belediye Başkan Aday Adaylığımı ilan ediyorum.

Ve bana sizler gibi destek veren diğer adayımız kardeşimiz. Adem Uzun'a da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Seferimiz kutlu. Hedefimiz Allah rızası huzurumuz İslam yolumuz Muhsin Yazıcıoğlu. Hepinizi seviyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Yine Sivaslı arkadaşlar. Temiz eller Büyük Birlik Partisi'nde. Teşekkür ediyorum Sağ olun, var olun’’ şeklinde konuştu.

Belediye Başkan aday adayı Cengiz Görgen’in konuşmasının ardından katılımcılar sloganlarla aday adaylığını kutlarken Görgen, parti üyeleri ve vatandaşlar tarafından gösterilen tebrikleri kabul etti.

AdminAdmin

Admin