SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2023 12:21   Güncelleme : 20-09-2023 12:23

"İKTİDAR BECERİKSİZLİK İÇİNDE DEĞİL, İHANET İÇERİSİNDE"

İYİ PARTİ SİVAS İL BAŞKANI VOLKAN KARASU'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, basın toplantısına Milli Mücadelenin en önemli zaferlerinden Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazi"lik unvanı ve "Mareşallik" rütbesi hatırlatarak başladı. Bu önemli günün anısına tüm gazilerin Gaziler Günü'nü kutladı.

EMEKLİLERİN HAKLARI İÇİN SES YÜKSELDİ

Karasu, ülkede 16 milyonu aşkın emekli vatandaşın haklarının savunucusu olduklarını belirtti. Emeklilerin hak edilmiş maaşlarıyla rahat bir yaşam sürmek istediklerini, ancak AKP iktidarının ekonomik politikaları yüzünden bu hakkın ellerinden alındığını ifade etti.

"YALANLAR ORTAYA ÇIKMIŞTIR"

İktidarın, seçim meydanlarında "petrol bulduk, gaz bulduk, araba üretiyoruz" gibi söylemlerle halkı kandırdığını dile getiren Karasu, "Çobanın yalancı olduğunu hepimiz biliyoruz." ifadesini kullandı.

SURİYELİLER VE AFGANLILAR SORUNU

Ülkenin önemli meselelerinden biri olarak Suriyeliler ve Afganlılar sorununu gündeme getiren Karasu, bu grupların Türkiye'ye maliyetinin 250 milyar dolardan fazla olduğunu belirtti.

"İKTİDAR BECERİKSİZLİK İÇİNDE DEĞİL, İHANET İÇERİSİNDE"

İYİ Parti Sivas İl Başkanı, iktidarın politikalarını eleştirerek, "Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır, AKP iktidarı beceriksizlik içinde değil, resmen ihanet içerisindedir." sözleriyle tepkisini gösterdi.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILIYOR

Karasu, bir hafta süreyle açık kalacak bir standla, Genel Başkan Meral Akşener'in de meclis kürsüsünde dile getirdiği "en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olsun" başlığı altında imza toplayacaklarını duyurdu. Emeklilerin gücünün iktidara duyurulacağını ifade etti.

Toplantının sonunda basın mensuplarına teşekkür eden Karasu, İYİ Parti olarak halkın haklı taleplerini her platformda dile getireceklerini vurguladı.

AdminAdmin

Admin