SİYASET
Giriş Tarihi : 15-08-2023 11:38

İYİ Parti Ankara ve İstanbul adaylarını belirledi

CHP ile yerel seçimde ittifak yapıp yapmayacakları tartışılan İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara için adaylarını belirlediği iddia edildi.

İYİ Parti Ankara ve İstanbul adaylarını belirledi

‘BU İSİMLERE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR DİYEBİLİRİZ’

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İyi Parti’ye ilişkin verdiği kulis bilgisinde “Herhangi bir ittifak olmaz ise 2 isim öne çıkıyor, İyi Parti’de bunlara kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Ankara adayları, bir tanesi İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker, öbürü İstanbul’da Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu” ifadelerini kullandı.

‘BAZI ŞEHİRLERDE İTTİFAK YAPILACAĞINA DAİR ŞERH DÜŞECEK’

Gürel, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta yapacağı açıklamaya ve 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin şu kulis bilgilerini verdi; “İYİ Parti’de Akşener’in 26 Ağustos’ta yapacağı açıklamaya bazı şerhler düşeceği ifade ediliyor. Ankara ve İstanbul’da ilçeler ve il düzeyinde ittifak yapılabileceğine dair şerh düşecek.

Herhangi bir ittifak olmaz ise 2 isim öne çıkıyor, İYİ Parti’de bunlara kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Ankara için Milletvekili Adnan Beker, İstanbul içinse Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu’yu aday gösterecekler.”

AdminAdmin

Admin