SİYASET
Giriş Tarihi : 28-04-2023 12:31

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan KARASU, tüm Sivaslıları mitinge davet etti.

Başkan KARASU: Kurulduğu günden bu yana kendisine "Millet Ne Derse O" prensibini şiar edinen ve "Milletin Sesi" olan İYİ Partimizin Kıymetli Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 2 Mayıs Salı günü ilimize teşrif edeceklerdir dedi.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan KARASU, tüm Sivaslıları mitinge davet etti.

SİVAS TARİH YAZIYOR, GENEL BASKANIMIZ MERAL AKŞENER VE ABB BASKANIMIZ MANSUR YAVAŞ ŞEHRİMİZE GELİYOR
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan KARASU, Sayın Genel Başkanımıza, Ankara'da yaptığı hizmetler ile beğeni toplayan, çalmadan çırpmadan faaliyet gösterip dürüstlük abidesi olan Ankara Belediye Başkanımız ve müstakbel Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Mansur Yavaş da eşlik edeceklerdir. Sivas ziyaretleri kapsamında Genel Başkanımız Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, saat 17.00'de Hükumet Meydanında Sivaslı vatandaşlarımıza hitap edeceklerdir. 
Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehrimiz, tarihi bir ziyarete ev sahipliği yapacak ve Sivas "Tarih Yazacaktır". Biz İYİ Parti Sivas İl Teşkilatı olarak sokak sokak, kapı kapı gezip partimizin görüş ve düşüncelerini Sivaslı Hemşehrilerimize anlatıyoruz. Sahada gördüğümüz şu ki Sivas Tarih Yazmaya karar vermiş.  İşte şimdi Sivas'ta İYİ Partinin yükselişini gerçekleştireceğimiz Açık Hava Toplantısı ile taçlandıracağız. Bu yüzden tüm Sivaslı hemşehrilerimizi 2 Mayıs Salı Günü Saat 17.00'de Hükumet Meydanında Genel Başkanımız Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz mitingimize davet ediyorum. Özellikle burada Gençlerimize bir parantez açmak istiyorum. Geleceğin Türkiyesinde yerini almak isteyen kıymetli genç kardeşim, senin hakkını hukukunu koruyan ve senin daha yaşanabilir bir Türkiye'de hayatını sürdürmen için gecesini gündüzüne katarak çalışan Meral Annen ve Mansur Başkanın Sivas'a geliyor. Haydi sen de Türk Bayrağını yanına al ve 2 Mayıs Salı Günü saat 17.00'de Hükumet Meydanına gel. Sen yoksan  bir eksiğiz." Dedi.

AdminAdmin

Admin