Yaşam
Giriş Tarihi : 12-02-2024 10:15   Güncelleme : 12-02-2024 10:20

Kadın girişimci Kübra Korkmaz’dan yenilikçi bir adım…

Kadın girişimci Kübra Korkmaz, Hayata ve Yaşama dair özelikle de iş dünyasında mutluluğu ve teşekkür kültürünü yaymak için yenilikçi bir adım attı.

Kadın girişimci Kübra Korkmaz’dan yenilikçi bir adım…

 "tesekkur.com.tr" adını verdiği platformuyla, hayatın her kısmında sevgiyi saygıyı hoşgörüyle ailelerden kişilere firmalardan ve çalışanlardan her kesimi bir araya getiriyor.
Bu platform, aynı zamanda çalışanların patronlarına duydukları memnuniyeti ifade etmelerini sağlamanın yanı sıra, firmaların da çalışanları hakkındaki düşüncelerini öğrenmelerine imkan tanıyor. Kübra Korkmaz'ın vizyonu, iş dünyasında pozitif bir değişim yaratmak ve insanların işyerlerindeki deneyimlerini daha keyifli hale getirmek üzerine kurulu buna Kalbindeki teşekkür paylaşınca hediyedir sloganı ile hedeflerine ilerlemekte.
Tesekkur.com.tr, iş dünyasında daha fazla şeffaflık ve işbirliği anlayışını teşvik ediyor. Kübra Korkmaz'ın bu yenilikçi girişimi, hem çalışanlar hem de işverenler arasında daha sağlam bir iletişim köprüsü kurmayı amaçlıyor.
Kübra Korkmaz, bu platform aracılığıyla hayatın her alanında hastaneden, eğitime, turizmden evde kardeşden ,akrabaya kadar pozitif bir dönüşüm başlatarak, huzur duyulacak bir teşekkür tebessüm oluşturup bunun ile olan mutluluğu artırmayı hedefliyor. Tesekkur.com.tr'nin, ayrıca iş dünyasında ise sıcak ve samimi bir ortam ile çalışandan patrona güzel duyguların artmasına bunu işdünyasında güzel bir his ve düşünce oluşmasına katkı sağlayacağına inanılıyor.
Bu platform, Kübra Korkmaz'ın girişimcilik ruhu ve toplumsal fayda odaklı yaklaşımının bir yansıması olarak görülüyor. Tesekkur.com.tr'nin, iş dünyasında daha adil ve motive edici bir ortamın oluşmasına katkı sağlayacağına inanılıyor.

AdminAdmin

Admin