Yaşam
Giriş Tarihi : 09-09-2023 14:19   Güncelleme : 09-09-2023 14:26

Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde freni boşalan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı. Feci kazada 5 kişi yaşamını yitirdi, 25 kişi de yaralandı.

Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı

Kaza, öğle saatlerinde Andırın ilçesi Darıovası Mahallesi’nde meydana geldi. Mezarlıkta freninin boşaldığı iddia edilen kamyon, önündeki araçlara çarptıktan sonra cenaze namazı kılanların arasına daldı. Çok sayıda kişi, aracın altında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

VALİ ÜNLÜER: 5 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Andırın’da meydana gelen kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini 25 kişinin ise yaralandığını söyledi. Yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunanlar olduğunu da dile getiren Vali Ünlüer, kendisinin de olay yerine gittiğini kaydetti.

BAKAN TUNÇ: ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’taki kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın kapsamı dikkate alınarak 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş, şüpheli gözaltına alınmıştır” dedi.

AdminAdmin

Admin