EKONOMİ
Giriş Tarihi : 21-02-2024 14:34

Kapımız Esnafa Açık

Şekerbank ile “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında esnafa özel avantajlar içeren yeni bir işbirliği protokolü imzalandı.

Kapımız Esnafa Açık

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen protokol törenine Sesob Başkanı Hakan Demirgil’in yanısıra Şekerbank Samsun Bölge Müdürü Aykut Taşlık, Sivas Merkez Şube Müdürü Ömer Ali Gencer, İşletme Bankacılığı Yöneticileri Fatih Delice ve Hilal Çelikus katıldı.

 İmza töreninde konuşan Şekerbank Samsun Bölge Müdürü Aykut Taşlık, esnafa özel avantajların yer aldığı işbirliği protokolü ile avantajlı faiz oranı, 36 ay vade ve 3 ay ana para ödemesiz dönem fırsatlarıyla esnafa katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Banka olarak kapılarının her zaman esnafa açık olduğunu ifade eden Bölge Müdürü Aykut Taşlık, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yapmış olduğumuz işbirliği kapsamında esnaflara 100 bin liraya kadar nakit ihtiyacını 36 ay vade ve 3 ay ana para ödemesiz dönem seçeneği  ve avantajlı faiz oranıyla karşılayacaktır. Bankamız yapılan işbirliği ile eş zamanlı olarak, esnaf müşterilerinin işinin başından ayrılmadan bankanın mobil uygulaması Şeker Mobil üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlanacaktır. Ayrıca kampanya çerçevesinde EFT, havale ve FAST işlemleri ücretsiz sunulurken, uzaktan dijital olarak müşteri olan yeni esnaf müşterilerde 12 ay POS aidat bedelinden muaf tutulacaktır. Esnafımızın hayatını kolaylaştırmak için banka olarak çalışmalarımızı sürekli yeniliyoruz. İşbirliği yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı sayın Hakan Demirgil’e teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlara verilecek olan her türlü desteğin çok önemli olduğunu ifade eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil ise yapılan işbirliğinin esnaf açısından önemine dikkat çekerek, “Esnaf ve sanatkarlarımız ticaret hayatını devam ettirebilmek için kredilerle ayakta durmaya çalışmaktadır. Bizlerde bankalarımızla işbirliği yaparak esnafımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Bu destek paketinin esnafımızın işini büyütmeye, istihdamını artırmaya katkı sağlamasını temenni ediyorum. İşbirliğinin esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, kapısını sürekli esnafa açan banka yöneticilerine teşekkür ediyorum “ ifadelerine yer verdi.

Bir yıl gerçekli olacak İşbirliği protokolünü Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ile Şekerbank Samsun Bölge Müdürü Aykut Taşlık imzaladı.

 

AdminAdmin

Admin