SİYASET
Giriş Tarihi : 21-10-2023 12:51

Karasu’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Cesur Gazetecilikle Öne Çıkan Savaş Muhabirlerini ve Sivas'ın Fedakâr Basın Mensuplarının gününü kutladı.

Karasu’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Karasu mesajında, zor koşullar altında gerçeği ortaya çıkarmak için çalışan savaş muhabirlerine ve Sivas'taki gazetecilere övgüde bulundu.

Karasu'nun ifadeleri şu şekilde: "Bugün, dünyanın dört bir yanında, özellikle de İsrail ve Filistin'de yaşanan insanlık dramını tüm dünyaya duyuran cesur savaş muhabirlerimizi saygıyla anıyoruz. Onlar, tehlikelerle dolu bölgelerde, tarafsız ve objektif habercilik yaparak, dünyanın vicdanı olmuşlardır."

Sivas'ta görev yapan basın mensuplarına da seslenen Karasu, "Şehrimiz Sivas'ın da emektar gazetecileri, toplumumuzun gözü, kulağı, sesi olmaya devam ediyor. Basın mensuplarımız, şehrimizin sorunlarını, sesini duyurmak isteyenlerin çığlıklarını, sevinçlerini ve beklentilerini cesurca kamuoyuna aktarıyor" dedi.

İl Başkanı, mesajında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, "Gazetecilik, demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Sivas'ımızın basın emekçileri, zorluklara göğüs gererek, baskılara boyun eğmeden meslek ilkeleri çerçevesinde haber yapma mücadelesini sürdürüyor. Onların bu dik duruşu, toplumumuzun haber alma hakkının en büyük teminatıdır."

Karasu, tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak sözlerini tamamladı: "Gazetecilik kutsal bir meslek, gazetecilerimiz ise bu mesleğin onurlu neferleridir. Hem uluslararası arenada hem de Sivas'ımızda halkımız adına gerçeğin peşinde koşan tüm basın çalışanlarımızın Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun."

AdminAdmin

Admin