GÜNDEM
Giriş Tarihi : 17-06-2021 11:14   Güncelleme : 17-06-2021 11:14

KARAYOLLARI ULAŞIMDA ÜLKENİN LOKOMOTİFİDİR.

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Abdullah Peker yaptığı açıklamada; KARAYOLLARI ULAŞIMDA ÜLKENİN LOKOMOTİFİDİR dedi.

KARAYOLLARI ULAŞIMDA ÜLKENİN LOKOMOTİFİDİR.

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Abdullah Peker yaptığı açıklamada; Ülkemizin jeopolitik konumu dağlık bölge olduğunu düşünürsek Ulaşımın sürekli olması açısından Karayolları ve Demiryollarının önemini bir kez daha görmüş olacağız özellikle Karayolları Genel Müdürlüğümüzün üstün çabaları ile yapılan Bölünmüş yollar Köprüler alt ve üst geçitler takdire şayan çalışmalardır.

 

Ülkemizde Ulaşımın % 80 lik Bölümü Karay yolu ile  yapılmaktadır.Meropol Kentlerden en ücra mezalara kadar Ulaşımı Karayolu ile yapmaktayız. Yazın Sıcak toz duman içerisinde kışın Kar yağmur  don buz demeden çalışan Tüm Karayocularımızı canı gönülden tebrik ediyorum.

İlimiz Sivasın Ülkemizin Doğu ve dağlık bölgesinde olduğunu düşünürsek Yoğun kış şartlarında bozulan yolları hemen yapılması 

gerçek bir kamu hizmetidir.

Bu Vesile ile Başta karayolları Genel Müdürümüzü ve  Karayolları 16, Bölge Müdürü  sayın Mustafa HORUZ beyi ve ekibini kutluyorum 

bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

 

Sivas ilimiz Toprak bakımından Ülkemizin  Büyük iller arasında olduğunu belirterek Kara yolu ile ulaşımın zor olduğunu görmekteyiz.

son yılarda ulaşım sektörüne yapılan yatırımlar için sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ulaştırma Bakanımıza Teşekkür ediyoruz.

 

Son olarak Rahmetli Halil Rıfat Paşanın  şu veciz sözünü hatırlatmak isterim GİDEMEDİĞN YER SENİN DEĞİLDİR.

 

 

AdminAdmin

Admin