GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-04-2023 01:53   Güncelleme : 16-04-2023 17:25

Milletvekili Özyürek, “2023 Yılını Seçim Zaferiyle Taçlandıracağız”

MHP Sivas Milletvekili ve 1. Sıra adayı Ahmet Özyürek, 2023 yılının hem Cumhur ittifakı yılı hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferle taçlandıracağı bir yıl olacağını söyledi.

Milletvekili Özyürek, “2023 Yılını Seçim Zaferiyle Taçlandıracağız”

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise "Cenabı Allah hem bizimle beraber Cumhur İttifakı'yla beraber. Çünkü karşınızda zillet ittifakı var. Bir tarafta Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ve işbirlikçileri bir tarafta ezanımıza karşı edenler, bayrağımıza karşı gelenler, vatanımızın bölünmesini isteyenler, hainler, işbirlikçiler bir arada. Cumhur İttifakı bir arada. Allah'ın izniyle önce Cenabı Allah'ın sonra da asil Türk milletinin sayesinde bunlara müsaade etmeyeceğiz inşallah. Onun için sizlerden bir istirhamım var Ne yapacağız? Cumhur İttifakı'na, Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'ne sahip çıkacağız. Ve 2023 yılında ne yapacağız biliyor musunuz? Bunları yazıyorlar ya sağda solda. Tarih yazacağız diye. Biz destan yazacağız. Onları da tarihe gömeceğiz inşallah. Sivas'ımızda Allah'ın izniyle Öncelikle güçlü bir şekilde meclise girdikten sonra kimseyi ayırmadan, kayırmadan, Allah rızası için önce yetimlerimize ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ve kimliğinde Sivas yazan bütün yiğitlerin yanında olacağız. Bunun için öncelikle hedefimiz nedir? Sivas'ımızın gelişmesini sağlamaktır. Bahsettiğimiz gibi altıncı bölge mutlaka biliyorsunuz izlediniz. Büyük bir mücadele sonunda şehrimize getirdik. Buradan başta emeği geçen diğer milletvekillerimize, belediye başkanımız da burada ona sayın Valimize teşekkür ediyorum. Ama şunu bilsinler ki gerçekten Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde altıncı bölgeyi defalarca kez gündeme getirdik. Talep ettik, istedik ve kenevirle ilgili de 19 ile verilmişti. Yine keneviri gündeme getirerek mücadelesini verdik. Çiftçimizin yanında olduk. Köylümüzün yanında olduk. Muhtarlarımızın yanında olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız da Sivas'a geldiğinde bunların müjdesini verdi. Böylelikle altıncı bölgeyi keneviri ve diğer isteklerimizi almış olduk inşallah. Yeter mi? Yetmez. Birinci OSB'yi de inşallah buna katmamız lazım. Çünkü Sivas'a ne lazım kardeş iş lazım, aş lazım, üniversiteyi bitiren gençlerimizi başka şehirlere göndermemeliyiz. İş bulamayan kardeşlerimizi başka şehirlere göç etmesini engellemeliyiz. O yüzden sanayimiz büyümeli, gelişmeli, yiğidolara da iş verilmeli burada. Onun için ne yapacağız? Durmayacağız, çalışacağız. Gür sesli olan yiğit kardeşlerinize ne yapacaksınız, mecliste sahip çıkacaksınız” dedi.

ÖZYÜREK: MHP VEKİLLERİNE VE CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Özyürek, "Diyor ya kardeş benim sevdam Sivas bizim de Milliyetçi Hareket Partisi'nin yiğit milletvekili adayları mecliste olmalı hem bu bayrağı hem bu vatana hem ezanımıza sahip çıkacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza da sahip çıkacak. Yiğit Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili adaylarına sahip çıkacak mıyız? Evet. Allah'ın izniyle 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde destan yazıp, bunları tarihe gömecek miyiz? Allah'ınıza kurban olayım, hiç merak etmeyin. Kardeşiniz Sivas'a sevdalı, benim sevdam Sivas, eğer Sevdası Sivas olanlar varsa bugünden itibaren çalışsınlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekillerine ve cumhurbaşkanımıza sahip çıksınlar inşallah" ifadelerini kullandı. 
TÜRKİYE’NİN BEKASI İÇİN YA ŞEHİT OLURUZ YA ŞAHİT
HDP'ye yönelik de set açıklamalarda bulunan Özyürek, "HDP ve PKK, HDP, PKK demek biliyorsunuz. Değerli arkadaşlar, HDP'nin Grup Başkan vekilinin bir açıklaması var. Diyor ki Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'den, Cumhur İttifakı'ndan diyor, 14 Mayıs'ta hesap soracağım diyor. Yani vatanımızın bölünmesi lazımmış, devlet içinde, devlet kurmak istiyorlarmış Allah'a yemin olsun ki asil Türk milleti ve Sivas'ın yiğit insanları inanıyorum ki 2023 yılında bu uğurda mücadele eder, sizi bu sandığa gömer, gömer de gömer, bu bayrağı da, bu vatanı da sahip çıkar inşallah. Diyorum ki buradan HDP'li grup başkanına sesleniyorum. Boşuna kendini yırtma. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için asil Türk milleti de Sivas'ın yiğit insanları da vallahi de Billahi de burada ya şehit olur ya da şahit olur inşallah” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin