SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 14:47

Okullara siyasetin sokulması kadar tehlikeli bir başka durum yoktur 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Polat, Ak Partili Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i buradan uyarıyorum; aldığınız bu karardan dönün dedi.

Okullara siyasetin sokulması kadar tehlikeli bir başka durum yoktur 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Polat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini için şehrimizde yürütülen siyasi çalışmalar bugüne kadar çok şükür siyasi nezaket kuralları dahilinde yürümüştür. Bu sebeple tüm siyasi partilerin adaylarına teşekkür ediyorum. 
Ancak mübarek Ramazan Ayına girmiş olmamız hasebiyle mevcut belediye başkanının okulların spor salonlarında iftar programları düzenleyeceği bilgisine ulaşılmıştır. Bu durum bugüne kadar yürütülen seviyeli çalışmaların bir anda tersine dönmesine sebep olabilir. 
Bir parti elbette Ramazan Ayında iftar faaliyetlerinde bulunabilir. BBP olarak biz de Ramazan Ayı boyunca iftar programları düzenleyerek halkımızla bir araya gelecek ve bu mübarek günleri birlikte idrak edeceğiz. 
Ancak okul salonlarında iftar vermek daha konforlu olmasına rağmen bizim hiçbir yetkilimiz tarafından dile getirilmemiş, talep edilmemiştir.

Çünkü okullara siyasetin sokulması kadar tehlikeli bir başka durum yoktur. 
Okullarımız eğitim yuvalarıdır ve öyle de kalmalıdır. Ak Partili Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i buradan uyarıyorum; aldığınız bu karardan dönün. 
Sivas Valimiz Yılmaz Şimşek beyefendiden de bu yönde alınan bir karar varsa acilen iptal edilmesi yönündeki talebimi tekrarlıyorum. 
Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla yaptığım uyarının ardından Ramazan Ayı’nın başta hemşehrilerimiz olmak üzere Türk-İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, kamuoyuna sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum dedi. 

AdminAdmin

Admin