GÜNDEM
Giriş Tarihi : 20-08-2023 18:35   Güncelleme : 21-08-2023 11:49

Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın

Depremzedeler için ücretsiz kuaförlük hizmeti sunan bay-bayan kuaför ve güzellik merkezi işletmecilerine yönelik program düzenlendi.

Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil,  11 ilimizde meydana gelen deprem sonrasında gönüllü olarak depremzede vatandaşlarımıza destek olan , berber ve kuaförlere teşekkür belgesi verdi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen belge takdim törenine Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker, oda başkanları ile bay ve bayan kuaförler katıldı

Törenin açılış konuşmasını yapan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker, meydana gelen deprem sonrasında tüm imkanlarını seferber eden , yardımların yapılması önder olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Hakan Demirgil ile Malatya Doğanşehir ve Kredi Yurtlar Kurumunda kalan depremzede vatandaşlara yardımcı olan, saç bakımlarını yapan bay ve bayan kuaförlere teşekkür etti.

Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil ise, zorlu süreçte, millet olarak her olay sonrasında olduğu gibi depremde de güçlü devletin ne demek olduğuna birkez daha şahit olduklarını belirterek, “‘"Asrın felaketine karşı kadını erkeği, genci yaşlısıyla milletimizin tüm fertlerinin tam bir seferberlik ruhu ile harekete geçtiğini biliyoruz. Sivas’ta tüm esnaf ve sanatkar kardeşlerimiz  imkanları dahilinde adeta bölgeye akın etti.

Devlet millet el ele’ şiarıyla hareket ettik. İlimizde bulunan berberler ve kuaförler bu anlamda gerek Malatya Doğanşehir de gerekse de Kredi Yurtlar Kurumunda kalan depremzede kardeşlerimizin kişisel bakımlarını üstlenerek onlara moral verdi. Belirli aralıklarla bölgeye giden kıymetli esnaf kardeşlerime, onları koordine eden Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanımız  Ömer Şeker’e, Yönetim Kurulu Üyelerine ve gönüllü olarak görev alan esnaf  kardeşlerime; en içten duygularımla teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, 6 Şubatta meydana gelen deprem sonrasında Valilik ve Belediye başta olmak üzere tüm kamu kurumlarının, gönüllülerin ve Sivaslıların yardım için seferber olduğunu , aylarca bölgede kalarak depremzedelerin yanında yer aldıklarını belirterek, zor bir süreç olduğunu , Sivaslıları hep arkalarında hissettiklerini vurgulayarak , Ahi teşkilatının yardımlarının ve depremzede vatandaşların kişisel ihtiyaçlarını gideren berber ve kuaförlerin desteğinin de çok anlamlı olduğunu dile getirdi.

 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, depremzede vatandaşlara sağlanan desteklerden dolayı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker’e ahilik plaketi sunarken, görev alan esnaflara da teşekkür belgesi takdim edildi. 

 

AdminAdmin

Admin