SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 11:02

Reha Kars Evinin Kapılarını Açtı

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, özel bir röportajla evinin kapılarını açtı.

Reha Kars Evinin Kapılarını Açtı

Yerel seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı bırakmayan Reha Kars, bu sefer de evinin kapılarını Sivas halkına açtı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen röportajda eşi ve çocukları Reha Kars’a tam destek verdiklerini söylediler.

 

İlk olarak açıklamalarda bulunan MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, “Gittiğimiz her yerde esnafımız, hemşehrimiz, yaptığımız ev toplantılarında bize kapılarını açtılar. Bu defa da biz onlara kapılarımızı açmış olalım. Samimi bir insanım ve insanlar samimi ise zaten dürüst olurlar. Yapmacık olmazlar. Sanırım bu yüzden de insanlar beni kendilerine yakın buldu. Çocuklarımın nezdinde bu şehirde bütün çocukların geleceği için bir şeyler yapmak istiyorum” dedi.

 

Tam Bir Sivas Aşığı

 

Eşi Esin Kars ise Reha Kars'ı "saygıdeğer, sevecen, çocuklarını her zaman ön planda tutan" bir eş ve baba olarak tanımladı. Aynı zamanda Reha Kars’ın Sivas aşığı olduğunu vurgulayan Esin Kars, “Şehir dışına çıktığımız zamanlarda bile bir an önce Sivas’a dönmek için can atar. Sivas için ne gerekiyorsa en iyi şekilde yapacağından eminim. Biz de kızlarımla ona destek oluyoruz. Onun yükünü almaya çalışıyoruz. Bir vatandaş olarak da ilk önce daha yeşil bir Sivas yapılmasını isterdim” diye konuştu.

 

Çocuklarına Arkadaş Gibi

 

Çocukları da babalarını "arkadaş gibi, dürüst ve samimi" olarak nitelendirdiler. Babalarının her zaman aile için en iyisini istediğini, en iyi oyun arkadaşı olduğunu ve çok emek verdiğini vurgulayarak başkan adayı olduğunu öğrendikleri zaman çok sevindiklerini ve gurur duyduklarını söylediler. Bunların yanı sıra Reha Kars’ı “Sivas’ın hak edeceği bir belediye başkanı” olarak tanımladılar.

 

AdminAdmin

Admin