GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-12-2023 13:24

"Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet, makamları ali olsun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 6 asker için taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Harekatı'nda 6 askerin şehit olmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit olan kahraman askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileklerini iletti. Paylaşımında, "Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet, makamları ali olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, Irak'ın veya Suriye'nin kuzeyinde terör yapılanmasına müsaade edilmeyeceğini vurgulayarak, "Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Terörü kaynağında kurutma stratejimizi uygulamayı son terörist de bertaraf edilene kadar kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi. Türkiye'nin, Irak'ın veya Suriye'nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı, "Emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınırlar içinde ve dışında teröristlere karşı mücadele veren güvenlik güçlerine Allah'tan muvaffakiyetler dileyerek, "Allah kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin" temennisinde bulundu.

AdminAdmin

Admin