SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 15:02

Şer odakları kirli emellerine ulaşamayacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2. Sıra Milletvekili adayı Av. İlker İpek, Gürün Belediyesi ve Cumhur İttifakı Gürün ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Şer odakları kirli emellerine ulaşamayacaktır

MHP Sivas Milletvekili Adayı İlker İpek, iftar programına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti. 
Programda konuşan MHP Gürün İlçe Başkanı Abdullah Çiftçi, “Cumhur İttifakı olarak düzenlemiş olduğumuz birlik ve beraberlik iftar programına hoş geldiniz. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhur ittifakı adaylarımıza başarılar diliyorum. Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.
Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “Eğer biz Sayın Cumhurbaşkanımıza sadakatimizle sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye sadakatimizde, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk Milletine sadakatimizde samimi isek gün 14 Mayıs günü kimin evlatları ve kimin torunları olduğumuzu ispat etme günümüzdür. Eğer liderlerimize inancımız tam ise onların çizmiş olduğu yol haritasına inancımız tam ise gereğini yapma vakti. Ben inanıyorum ki Türk ve Müslüman milletimiz ferasetlidir. O ferasetinde gereğini yapacaktır. Benim seçim sonucundan dolayı hiçbir şüphem yoktur. 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk milletine, ilçemize, ilimize hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum” dedi.
BİR OY RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A, BİR OY MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NE 
Gürün’de görmüş olduğu yakın ilgi ve alaka nedeniyle vatandaşlara teşekkür eden MHP Sivas 2. Sıra Milletvekili adayı Av. İlker İpek, seçimin Türk ve İslam coğrafyası için önemine değindi.
İpek, “Bugün geldiğimiz noktada içerisinde bulunduğumuz seçim süreci yalnızca ülkemiz için değil, tüm Türk dünyası ve İslam coğrafyası için 21. Asrın, Türk-İslam yüzyılı olması adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Tabii ki geldiğimiz bu noktada da karşı cephedekiler Türk ve Türkiye düşmanları, tüm şer odakları bir çatı altında toplanmış, bir ittifak altında toplanmış bulunmaktadır. Ama Rabbime şükürler olsun ki bu ittifakın karşısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bilge liderimiz Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici yan yana olduğu müddetçe şer odakları kirli emellerine ulaşamayacaktır. Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne. Bu düşünce ve temennilerim ile Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

Admin