Kimdir
Giriş Tarihi : 12-08-2023 13:05

Sevilen Diziyle Televizyonlara Dönen Taro Emir Tekin Kimdir?

Star'ın sevilen dizisinin yeni sezonunda yer alacak Taro Emir Tekin kimdir? Hangi rolde olacak? Eğitimini nerede aldı? Yer aldığı dizi ve filmler nelerdir? İşte detaylar...

Sevilen Diziyle Televizyonlara Dönen Taro Emir Tekin Kimdir?

Sadakatsiz dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve sonrasında Bir Peri Masalı dizisinde başrol oynayan Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin yeni projesiyle ekrana dönüyor. Tekin, yeni sezonda Yalı Çapkını dizisinin rol alacak.

 

Halis Ağa'nın Torununu Oynayacak

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Star TV'nin geçen sezon reyting rekorları kıran dizisinde geçen sezon sonundan beri yalıya gelmesi beklenen Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) torunu karakteri için Tarık Emir Tekin'le anlaşıldı. Öte yandan ilk bölümden beri Yalı Çapkını dizisinde "Pelin" karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman ise yeni sezon öncesi kadrodan ayrılarak hayranlarını şaşkına çevirdi.

 

Eda Ece'ye Koçluk Yapmıştı

Uzu yıllar yurt dışında yaşayan Taro Emir Tekin, Oxford'dan drama eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra iddialı projelerde yer alan Tekin, daha önce Eda Ece'ye uluslararası bir proje için koçluk yaptı.

 

Taro Emir Tekin’in Yer Aldığı Dizi ve Filmler

Sadakatsiz (Selçuk Dağcı, TV Dizisi, 2020-2022)

Bir Peri Masalı (Onur Köksal, TV Dizisi, 2022)

Rise of Empires: Ottoman (Mehmed, İnternet Dizisi, 2020)

Çıplak (Bulut, İnternet Dizisi, 2020-2021)

Akis (Raven, Film, 2021)

AdminAdmin

Admin