GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-02-2023 17:28   Güncelleme : 06-02-2023 12:45

Sivas İl Genelinde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Sivas Valiliği sosyal medyasından yaptığı açıklamada, eklenen kar yağışının ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı başta olmak üzere meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı tedbir amaçlı olarak 1gün kar tatili verildi.

Sivas İl Genelinde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Sivas Valiliği sosyal medyasından yaptığı açıklamada, Gece saatlerinden itibaren başlayacak, zaman zaman tipi şeklinde beklenen kar yağışının ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı başta olmak üzere meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı tedbir amaçlı olarak;

İl genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki (anasınıfı, müstakil anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise) resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan kamu görevlileri 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

AdminAdmin

Admin