GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-11-2023 23:46   Güncelleme : 02-11-2023 23:54

Sivas İl Sağlık Müdürü Göreve Başladı

Sivas’ta uzun yıllar görev yapan İl Sağlık Müdürü Selçuk Moğolkoç’un yerine Uzman Doktor Onur Mahmutoğlu göreve başladı.

Sivas İl Sağlık Müdürü Göreve Başladı

Haber : Coşkun Gökkuş

Uzman Doktor Onur Mahmutoğlu Kimdir,  Zara ‘da Rüşanlar Sülalesinden İsmail AYDIN’ın torunudur.Suzan ve Hami MAHMUTOĞLU’nun tek çocuğu olarak 1984 yılında Sivas’da doğmuştur. İlkokulu Sivas Ülkü İlkokulunda, ortaokul ve liseyi ise Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesinde bitirmiştir. Tıp Fakültesi eğitimini 2008 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tamamlayarak Tabip Teğmen olarak mezun olmuştur. Kara Kuvvetlerinin çeşitli birliklerinde görev yapmıştır. Tıpta Uzmanlık Eğitimini 2011-2015 yılları arasında Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tamamlamış ve Jandarma Genel Komutanlığı kadrolarına geçerek çeşitli Asker Hastanelerinde görev yapmıştır. 2016 yılından itibaren Sağlık Bakanlığına bağlı çeşitli hastanelerde Başhekim Yardımcısı ve Başhekim, il sağlık müdürlüklerinde ise Başkanlık görevlerini tamamlamıştır. 

Halen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) bünyesinde Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü olarak görev yapmakta iken Sağlık Bakanlığı emri ile Sivas İl sağlık Müdürü olarak atanan Uzman Doktor Mahmutoğlu, Evli ve bir kız çocuk babasıdır. Kızılırmak Gazetesi olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz.

AdminAdmin

Admin