GÜNDEM
Giriş Tarihi : 21-03-2022 17:22   Güncelleme : 21-03-2022 17:22

Sivas İYİ parti il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Sivas İYİ parti il başkanlığına atanan VolkanKarasu sosyal medyasından Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri Teşkilat Başkanımız Koray Aydın’ın oluru ile Sivas İYİ parti il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım dedi.

Sivas İYİ parti il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Sivas İYİ parti il başkanlığına atanan Volkan Karasu sosyal medyasından  Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri Teşkilat Başkanımız Koray Aydın’ın oluru ile Sivas İYİ parti il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım dedi.

Sivas İYİ parti il başkanlığına atanan Volkan Karasu yaptığı paylaşımda, Şimdiye kadar il Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüten Yusuf Koç başkanımıza verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim. Herkesin şunu iyi bilmesini isterim ki, şimdiye kadar Sivasımız için, ülkemiz için hiç durmadan çalışan İYİ partili tüm dava arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde hareket etmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten birlik ve beraberlik içinde çıkabiliriz ancak. Kavgaların değil çözümlerin konuşulduğu, farklılarımızın olduğu, ayrılıklarımızın olmadığı bir ülkeyi İYİ Parti iktidarında tesis etmek için yola çıktık. Şimdiye kadar hangi partide olursa olsun, bundan sonra bizimle birlikte yürümek isteyen tüm Sivaslı hemşerilerimize kapımız açıktır dedi.

AdminAdmin

Admin