SİYASET
Giriş Tarihi : 15-04-2023 13:23   Güncelleme : 15-04-2023 17:38

Sivas, Sevdamız Türkiye Zafere Yürüyüş Konvoyu düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas’ta seçim startını verdi. Binlerce araçtan oluşan konvoyla şehre giren MHP Sivas Milletvekili adaylarını, vatandaşlar coşkuyla karşıladı.

Sivas, Sevdamız Türkiye Zafere Yürüyüş Konvoyu düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları tarafından Sevdamız Sivas, Sevdamız Türkiye Zafere Yürüyüş Konvoyu düzenledi. 
Sivas Bölge Trafik önünden şehre giriş yapan yaklaşık Bin 800 araçlık konvoy şehirde MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.


Binlerce partili araçlarla şehir merkezinde tur attı. Ellerinde Türk Bayrakları ve parti bayrakları ile araçlardan sarkan partililer sloganlar atarak şehir merkezinde gövde gösterisi yaptı. 
Konvoyun ön sıralarında yer alan MHP milletvekili adayları Ahmet Özyürek, Av.İlker İpek, Kenan Çarboğa, Murat Sevinç, Bahadır Gökmen, İl Başkanı Hakan Uygun, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan, vatandaşları selamladı. 
Konvoy tamamlandıktan açıklama yapan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas’ın MHP’li adayları bağrına bastığını ifade ederek, “Halkımızın teveccühü gerçekten takdire şayandı. Sivaslılar yiğit evlatlarına sahip çıkıyor. Bizler, sadece Sivas ve Sivaslının derdi ve sıkıntısıyla hemhal olduk, olmaya da devam edeceğiz. Halkımıza göstermiş oldukları sevgi gösterisi için teşekkür ediyorum. Organizasyonu yapan İl ve Merkez ilçe başkanlarımızla, ilçelerden gelen Belediye Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ayrışmadan, bölünmeden birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Yüzyılda Güçlü Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” dedi.


MHP Sivas Milletvekili Adayı Av.İlker İpek, yaklaşık 1.800 araçtan oluşan konvoy ile şehre giriş yaptıklarını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisine halkımızın teveccühü artarak devam ediyor. Halkımız konvoyumuza yoğun ilgi gösterdi, bizleri bağrına bastı. Aday adaylığı sürecinden itibaren teşkilatlarımızla sahadayız. Halkımızın, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin yanındayız ve talep ve beklentilerini dinliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin