SİYASET
Giriş Tarihi : 03-10-2023 19:55   Güncelleme : 03-10-2023 20:07

Sivas’a yakıştıramadığımız olayları da artık yaşamayalım.

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Halil Ibrahim Budaklı Sivas Belediyesi ve Sivas hepimizindir dedi.

Sivas’a yakıştıramadığımız olayları da artık yaşamayalım.

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı. Halil Ibrahim Budaklı gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Budaklı, Sivas’lı hemşerilerimin ve ilgili kurumların yöneticilerinin dikkatine!                   Sivas Belediyesi ve Sivas hepimizindir.  
Benim zaman zaman yaptığım açıklamalarımda ismi, bahsi geçen görev yapan arkadaşlar da hepimizin bildiği tanıdığı isimler.  
Ne Sivas’ın, ne belediyemizin ne de bu vb. kurumlarda görev yapan arkadaşlarımın sosyal medya da veya basındaki konularla gelişi güzel yıpratılması da doğru degil…
Ama birçok konu var ve Sivas’lı hemşerilerimizde hemen herşeyi duyuyor, anlamaya çalışıyor ama bilgi gelmesi gereken yerler, yetkili isimler susuyor. 
Mesela; 2019 yılında (Frank Alex markalı) 2500 adet saat belediye tarafından kimlere niçin, neden dağıtıldı?
Eski Sanayi’deki devam eden inşaatın, sokakta konuşulan kayıp inşaat demiri meselesi yine sokakta konuşulan konular arasında.  

Özbelsan’ın önce ihaleye çıkartıp sonra borç karşılığı verdiği arsa konusu, imarla ilgili konuşulanlar, değişen imar müdürü ile ilgili konuşulan onlarca  dedikodusu yapılan konularla ilgili sorular var.  
Sivas kamuoyununu bilgilendirmek adına sayın Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin Başkanımızın bu vb. konuları aydınlatıcı, araştırmak suretiyle kamuoyuna bilgi  vermesi hem Sivas’ı hem Sivas Belediyesi’ni yüceltir kanaatindeyim.                                        Sonuçta Sivas hepimizin yalnış ithamlar, Sivas’ımıza zarar veriyor. 
Susmakla da bir iş çözülmez. Sadece huzursuzluk artar, yaralar büyür, kangren olur, memleket zarar görür. 
Ben diyorum ki; “Hep beraber, omuz omuza 1 milyonluk Sivas İçin yola devam edelim.” 
Sivas’ın zamanı değerli. Sivas’lı hizmet bekliyor. 
Sorumluluk makamlarındakiler de kafalarını kuma gömmesinler. Çözüm odaklı girişimleri ertelemesinler. Cevap bekleyen soruları da cevaplasınlar. 
Sivas’a yakıştıramadığımız olayları da artık yaşamayalım dedi.
Budaklı, Sevgili hemşerilerim, değerli Sivas basını benim şöyle sokakta konuşulan ucundan verdiğim bilgileri, cevaplama biçimine göre devam ettirme ya da ettirmeme irademi gelişmelere göre belirleyeceğim. 
Amacım, huzuru bozmak değil, aksine huzuru sağlamak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmemektir. 
Açıklamaları ve tedbirleri yeterli görmemiz halinde elbette teşekkür ederim. 
Eğer Sayın Bilgin bu güne kadar olduğu gibi “görmezden gelir, halının altına süpürürse”  sokakta konuşulan cevap bekleyen olayları hem daha detaylı açıklamalarla bilgileri paylaşmaya devam edeceğim belediye hizmetleri ile ilgili diğer sıkıntıları da aşama aşama hemşerilerimle paylaşacağım dedi.

AdminAdmin

Admin