SİYASET
Giriş Tarihi : 12-04-2023 12:19

Sivas'ın sesi kulağı ve gözü olmaya devam edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı İlker İpek Sivas Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Ederek Gazetecilerin Sorunlarını Dinledi.

Sivas'ın sesi kulağı ve gözü olmaya devam edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda MHP Sivas 2’nci Sıra Milletvekili adayı İlker İpek, 5’nci sıra Milletvekili adayı Bahadır Gökmen ve Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Sivas’ta faaliyet gösteren basın mensuplarını ziyaret etti. 
Sivas Gazeteciler Cemiyeti, Kızılırmak gazetesini ziyaret eden heyet, yönetici ve çalışanlar ile sohbet eden heyet; basın mensuplarının talep ve beklentilerini dinledi.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan MHP Sivas 2’nci sıra milletvekili İlker İpek, “Ziyaretlerimizde şehrimizdeki özellikle yerel basın mensuplarımızın yaşadıkları sıkıntıları, problemleri ve bunlara yönelik çözüm önerileri ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.

Özellikle yerel basın açısından pozitif ayrımcılık noktasında uydu yayın bedelleri ve haber sitelerine verilen ilan hakkı şartları gibi alanlarda bazı düzenleme beklentileri olduğunu gördük. Bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağız” dedi.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Hakan Sezerer; 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin memleketimize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Biz Sivas basını olarak daima memleketimiz  ve ilimiz için yarar sağlayacak tüm çalışmaların ve faaliyetlerin  kamuoyuna yansıması için ayna konumunda olacağ.

Basının sorunları dile getiren Sezerer Şehrimizin basın mensupları olarak da; Sivas'ın sesi kulağı ve gözü olmaya devam edeceğiz" diyerek, Milletvekili adayı İlker İpek'e başarılar diledi.

AdminAdmin

Admin