SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 13:21

Sivaslı Esnaf Zeki Kılıç’a Dert Yanıyor

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç Sivaslı esnafının yanında olmaya devam ediyor.

Sivaslı Esnaf Zeki Kılıç’a Dert Yanıyor

Bu kapsamda Kılıç’a ekonomik koşullardan, kaldırımlardan ve karşılarında muhatap bulamadıklarından dolayı dert yanan Sivaslılar düzenin değişmesi gerektiğini vurguladı.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Yaklaşık 2 aydır yoğun bir tempo ve büyük bir özveri ile Sivas için yola çıkan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, sivil toplum kuruluşları, iş insanları ve esnaflar ile istişareye çok önem veriyor. Bu kapsamda her gün Sivas’ı karış karış gezen Kılıç, esnafın derdine kulak verdi.

Sivas’ta çalınmadık kapı bırakmayan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, kendisinin de tanınmış bir esnaf olduğunu ve ailecek yıllarca ticaret ile uğraştıklarının altını çizerek bir kez daha sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirilen istişarenin önemini vurguladı.

Sivas’ta sıkılmadık el bırakılmayacağını söyleyen Kılıç, “Sivas’ın ve Sivaslının yanındayız. Bu şehir için gece-gündüz çalışacağız. Her şeyden önemlisi ulaşılabilir olacağız. Sorunları çözüp aydınlığa çıkacağız. Çünkü daha iyi bir yaşam Sivas’ın hakkı” diye konuştu.   

AdminAdmin

Admin