SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 21:53

Sivaslı İş İnsanı Harun İnce Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi oldu

Sivas’ın sevilen iş insanlarından Harun İnce, Yeniden Refah Partisi’nin 4. sıra belediye meclis üyesi oldu. Siyasi arenada “Sivas benim sevdam” diyerek yola çıkan İnce, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sivaslı İş İnsanı Harun İnce Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi oldu

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı ve 4. sıra belediye meclis üyesi adayı olarak görev alan İnce, aynı zamanda Sivas’ın tanınmış firmalarından olan yöre çadır firma sahibi ve 36 yaşında evli, 3 çocuk babası…

Merkez Hıdırnalı köyünde doğan ve Sivas’ta yaşayan İnce, Allah’ın izniyle Fatih Kalkanı belediye başkanı seçtirerek Sivas için önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Siyasetteki tecrübesini iş hayatındaki başarılarıyla birleştiren Harun İnce, Sivaslıların güvenini kazanarak önemli bir göreve layık görüldü. Sivas için yapıcı ve vizyoner projelerle dolu bir döneme adım atan İnce, halkın beklentilerini karşılamak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi’nin 4. Sıra belediye meclis üyesi olarak seçilen Harun İnce, Sivaslıların umutlarına cevap vermek için sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. 

AdminAdmin

Admin