ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 04-07-2023 19:02

Sivas’ta Narkotik Operasyonu

Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan narkotik operasyonunda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirilirken 1 kişi ise gözaltına alındı.

Sivas’ta Narkotik Operasyonu

Şarkışla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şarkışla Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ile Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği Ekiplerimizin uyuşturucu ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda; 3,59 gram CRACK (Taş Kokain) maddesi,2,20 gram Esrar maddesi,1 adet Hassas Terazi,1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet tabanca fişeği ve 4 adet tüfek fişeği, 3 adet Narkotik Madde Kullanma Aparatı ele geçirildi.

Konuya ilişkin; 1 kişiye Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı madde Satın almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve 6136 SKM suçları kapsamında işlem yapıldı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Siz değerli anne ve babaların, ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmalarını, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz.”

AdminAdmin

Admin