YEREL
Giriş Tarihi : 15-07-2021 14:11   Güncelleme : 15-07-2021 14:11

SIZIR EĞERCİ ARASI ULAŞIM İŞKENCE HALİNE GELMİŞTİR.

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Abdullah PEKER; Yaptığı açıklamada ; Sızır Beldesi Eğerci Köyü Arasındaki Yol Ne Zaman Yapılacak dedi.

SIZIR EĞERCİ ARASI ULAŞIM İŞKENCE HALİNE GELMİŞTİR.

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Abdullah PEKER; Yaptığı açıklamada ; Sızır Beldesi Eğerci Köyü Arasındaki Yol Ne Zaman  Yapılacak dedi.

Sızır Eğerci arasındaki bozulan ve ulaşımı engelleyen 9 km lik yol ne zaman yapılacak

Aylardır bozuk olan yol ulaşımı kangren hale getirmiştir. bir kaç ay önce adı geçen yoldan geçen ağır tonajlı bir aracın yolu bozduğu 

tesbit edilmesine rağmen  aradan geçen zaman içinde İl özel idareden yada yolu bozan kişi ya da kişiler tarafından yolun yapımına 

ilişkin bir çalışma yapılmadığını üzülerek tesbit etmiş bulunmaktayız.

 

SIZIR EĞERCİ ARASI ULAŞIM İŞKENCE HALİNE GELMİŞTİR.

 

İlgili yolun yapımı için sayın Sivas valisi salih AYHAN beyle görüşme yapağız sayın valimin hemen gereki çalışmaların yapılması noktasında direktif vereceği noktasında hiç bir endişemiz yoktur.

 

ilgili yolun acilen yapılması için buradan bürokratlarımız ve yerel idarecilerimizden acilen ilgi beklemekteyiz.

 

önceki günler içinde  Gemerek ilçemize  ve Sızır Beldemize gelerek Gemerek yolu ve Sızır Şelale yolu ile birlikte  Belde giriş ve çıkış yollarının asfaltlama yapılması için araç gereç ve malzeme sözü veren Karayolları 16,Böge Müdürü sayın Mustafa HORUZ beye teşekkür ederiz.  Gemerek ve Sızır merkez ve yerleşim dışındaki yolların yapımı sürecinde Beldiye başkanlarımıza ilgili kurumların yardımcı olmasını talep ediyoruz dedi.

AdminAdmin

Admin