SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 13:23

Tek derdimiz Sivas ve Sivaslılar olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas 2. Sıra milletvekili adayı Av. İlker İpek, seçim çalışmaları kapsamında Divriği ve Kangal İlçelerini ziyaret etti.

Tek derdimiz Sivas ve Sivaslılar olacak

Merkez ve ilçe ziyaretlerini sürdüren MHP Sivas milletvekili adayı Av. İlker İpek, her kesimden taktir toplamaya devam ediyor. Her gittiği yerde coşku ile karşılanan İpek, ilçe ziyaretleri kapsamında Divriği ve Kangal ilçelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde dua ve desteklerini istedi.

Divriği ilçesi MHP ilçe başkanlığını ziyaret eden İpek, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından İpek, Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Turhan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. 

Sonrasında Divriği Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden İpek, Kangal ilçesine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İpek burada ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Kangal İlçe Başkanlığımızı ziyaret etti. İlçe başkanlığı ziyareti sonrası Kangal Perşembe Pazarını ziyaret eden İpek, esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İpek, “İlçelerimizde ve il merkezimizde halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Sivaslılar, 3 Hilal’e 3 Vekil konusunda bizlere tam destek veriyor. Şehrimizi Ankara ve bürokraside güçlü temsil edebilmemiz için 3 vekil ile Ankara’ya gideceğiz. Bize inanan Sivaslıları mahcup etmeyeceğiz. Ulaşılamayan değil her zaman yanlarında olan milletvekilleri olacağız. Bizler, Sivas’ta yaşıyoruz. Tüm ailemiz burada, işimiz burada. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği milletvekilleri MHP listelerinde var. Ahmet Özyürek vekilimiz, halkın her kesimi ile yakından ilgilendi, şehrini unutmadı. Her fırsatta buraya geldi. Bizlerde Meclise gittiğimizde aynı çizgide tek derdimiz Sivas ve Sivaslılar olacak” dedi.

AdminAdmin

Admin