GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-01-2023 11:06   Güncelleme : 07-01-2023 11:06

TGF heyeti, Sivas Belediyesi ve SBTÜ’yü ziyaret etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül’ü ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul’u makamında ziyaret etti.

TGF heyeti, Sivas Belediyesi ve SBTÜ’yü ziyaret etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet ilk olarak Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül’ü ziyaret etti. 

Ziyarette Genel başkan Yılmaz Karaca’ya Genel başkan yardımcısı Levent Altun, Basın Vakfı Genel başkan yardımcısı Oğuzhan Bayrak, Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hakan Sezerer ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Genel Başkan Yılmaz Karaca, Başkan Vekili Turan Topgül’e Federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verirken, basına desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül ise TGF heyetine başarılar diledi ve basına desteklerinin süreceğini söyledi.

BAŞKAN KARACA: SBTÜ’NÜN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet daha sonra Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul’u makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Kul, TGF heyetinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 2019 yılında kurulan üniversiteleri ile ilgili gerçekleştirdikleri yakademik çalışmalarını anlattı.

Genel Başkan Yılmaz Karaca da Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul’un gerçekleştirdikleri çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, ilerleyen süreçte daha geniş bir katılımla üniversiteyi ziyaret edeceklerini söyledi. 

AdminAdmin

Admin