SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2024 18:21

Uzun: Sivas'ta Ortak Aklı Hakim Kılacağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kent Meydanına 'Şehrim İçin Bir Fikrim Var' standı açtı. BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, İl Başkanı Ahmet Polat, Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ, BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Uzun: Sivas'ta Ortak Aklı Hakim Kılacağız

BBP İl Başkanı Ahmet Polat açılışta yaptığı konuşmada, "Öncelikle Allah birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Şehrin Için Bir Fikrim Var standımızda hemşehrilerimizin kıymetli fikirlerini toplayacağız. şehrimizde bu istişareye ihtiyaç var. Açılışımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz" dedi. BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun ise Sivas'ta ortak aklı ve istişare kültürünü hakim kılmak amacıyla standı açtıklarını belirterek, "Şehrim İçin Bir Fikrim Var diyen tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyorum" dedi.

Sivas'ta yaşayan herkesin fikirlerine önem verdiklerini dile getiren Dr. Adem Uzun, "Bugün itibariyle sahaya indik. Büyük Birlik Camiası olarak hepimiz, birlik ve beraberlik içerisinde yaklaşan yerel seçimleri kazanmak ve Sivas'ta Hilal ve Gül'ü dalgalandırmak için elimizi taşın altına koyduk. Biz, hemşerilerimize hep şunu söyledik; istişare ile ortak akılla şehrimizi yöneteceğiz. Bu stantımızda bizler vatandaşlarımızın şehrimizle ilgili sorunları nelerdir? Çözüm önerileri nelerdir? Bunlarla ilgili fikirler almak istiyoruz. Bir hafta boyunca fikirlerini alacağız. daha sonra bunları uzman ekibimizle değerlendireceğiz. Şehrimizle ilgili sorunları hep birlikte tespit ettiğimiz gibi çözüm önlemlerimizi hep birlikte tespit edeceğiz. Amacımız şehrimizi ortak akıl ve istişare ile de yönetebilmektir. Bu yüzden ben Sivas'ta tüm hemşerilerimin, tüm kardeşlerimin, ağabeylerimin, ablalarımın, çadırımızı ziyaret etmesini, şehrimizle ilgili sorunlarını çözüm önerilerini bizimle paylaşmasını istiyoruz." diye konuştu. BBP LİDERİ DESTİCİ YARIN SİVAS'TA BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin 28 Ocak 2024 Pazar günü Sivas'a geleceğini ifade eden Uzun, "Yarın saat 13.00'te Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin katılımıyla 4 Eylül Kapalı Spor Salonunda aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. Aday tanıtım programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Inşallah seçim süreci şehrimiz için, ülkemiz için hayırlara vesile olur. Hepinizin dua ve desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AdminAdmin

Admin