YEREL
Giriş Tarihi : 06-06-2023 11:14

Vinç devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Sivas, Divriği  arasında bulunan karayollarında  normal yollardaki gibi gerektiği kadar trafik işaretlerinin ve uzun rampalarda  kaçış rampası olmadığından sık sık  ölümcül kazalar meydana geliyor.

 Vinç devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Haber : Mehmet AKIŞOĞLU

Sivas,  Divriği  arasında bulunan karayollarında  normal yollardaki gibi gerektiği kadar trafik işaretlerinin ve uzun rampalarda  kaçış rampası olmadığından sık sık  ölümcül kazalar meydana geliyor.

Son olarak Divriği Kayaburun Rampaları Mursal yol ayrımında Yokuş aşağı inen vinç devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Sivas’ın Divriği ilçesi Kayaburun Rampalarında yokuş aşağı inen vinçin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybederken araç içerisinde bulunan bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza Sivas Divriği ilçesi Kayaburun Rampaları Mursal köyü yol ayrımı meydana geldi. Serdar YILMAZ (42) idaresindeki plakası belirlenemeyen vincin yokuş aşağı indiği sırada frenlerin  patlamasıyla sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği vinç devrildi.

Vincin devrilmesi sonucu sürücü Yılmaz hayatını kaybetti, araç içeresinde bulunan yolcu N.K. yaralandı. Divriği-Kangal yolunu çift taraflı trafiğe kapandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Divriği Devlet Hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden sürücü ise aynı hastanenin morguna götürüldü. Karayolunun Uzun süre trafiğe kapalı kaldığı Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AdminAdmin

Admin