Aramızdan Ayrılanlar
Giriş Tarihi : 20-04-2023 10:43

Yalı Çapkını Yeni Bölüm

21 Nisan Cuma günü yayınlanacak Yalı Çapkını dizisinde heyecan dorukta! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Yalı Çapkını Yeni Bölüm

Yalı Çapkını 29. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm özet

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Yalı Çapkını 21 Nisan Cuma 29. bölümüyle STAR TV'de! Ferit dedesi Halis Ağa'ya Saffet Ağa'yı şikayet etti. Ferit, "O dedeleri olacak adam daha biz boşanmadan büyük torununa Seyran’ı istemiş" diyerek Halis ve Saffet Ağa savaşının fitili ateşledi.

Kazım Ağa ise Seyran ve Suna'nın evlilikleri için zamanı hızlandırmanın peşinde. Kazım, "Bu işi hızlandıracağım haberiniz ola. Yıldırım nikâhı olacak. Hem iki nikâhı da bir arada yaparsak masraftan da düşeriz" diyerek Ferit ve Halis Ağa'ya cevabı verdi.

BENİM OLACAKSIN!

Saffet Ağa'nın torunu Saffet ise Suna'yı sıkıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm başlayan Saffet ve Suna ilişkisi Yalı Çapkını fragmanında tam bir kaosa dönüştü. Abidin'in evlenme teklifi ettiği Suna'yı sıkıştıran Saffet, "Benim olacaksın" diyerek ilerleyen bölümlerde daha tehlikeli bir ilişkinin sinyalini verdi.

FERİT BOMBAYI PATLATTI!

Ferit ise Halis Ağa'ya sırrı ifşa etti. Halis Ağa'nın Seyran'ı geri almaya gitmeye kararlı olduğu anda Ferit, "O dedeleri olacak adam daha biz boşanmadan büyük torununa Seyran’ı istemiş" dedi.

SULTAN: ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ!

Korhan Malikânesinde hizmetçi Sultan ise Ferit'e, "Tıpkı eski günlerdeki gibi eskisi gibi olacağız. Hem zaten karın da gitti. Aramızda bir engel de kalmadı." dedi. Ferit ise, "Uzatma Sultan, şikâyetini. Geri alacaksın." dedi. Sultan ve Ferit arasında ilişkinin ne boyuta varacağı Yalı Çapkını yeni bölümde ayyuka çıkacak. Aşk acısı çeken Ferit, dizinin son bölümünde "Seyran'dan boşanmayacağım" diyerek son noktayı koydu.

TARIK VE SEYRAN EVLENİYOR

Öte yandan Tarık da Yalı Çapkını yeni bölümünde görüldü. Seyran'ı sıkıştıran Tarık, arada makas olmasaydı geri dönülmez bir yola girecekti. Ancak dedesi Saffet Ağa'nın Tarık'a Seyran'a istediği yönündeki gelişme dizinin ilerleyen bölümlerde Halis, Saffet ve Ferit arasına Tarık'ın da gireceğinin sinyalini verdi. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanına ve Yalı Çapkını hakkında daha fazla bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

 

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM 3. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AdminAdmin

Admin