SAĞLIK
Giriş Tarihi : 14-02-2023 13:03

Yaraları birlikte saracağız

Sivas Alperen Ocakları Arama Kurtarma Timi,Kahramanmaraş Oniki Şubat ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu çadır kentini kurdular.

Yaraları birlikte saracağız

Sivas Alperen Ocakları Arama Kurtarma Timi, Kahramanmaraş Oniki Şubat ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu çadır kentini kurdular.

Muhsin Başkan’a Ulaşamamanın verdiği  üzüntüyle başka isimlere umut olabilmek için farklı dernek ve vakıf isimleriyle Muhsin YAZICIOĞLU’nun tedrisatından geçen 5000 Alperen İlk Günden beri Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları yapıyor.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı, Depremin yaşandığı birinci günden itibaren canla başla sahada çalışan Genel merkez yöneticilerimize, il başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Genel Başkan  Samet Bağcı,Alperen Ocaklarımız ve Kahramanmaraş Oniki Şubat Belediyemizin ortak projesi ile Muhsin Yazıcıoğlu Çadır Kentleri yapılmaya başlanmıştır. 

Var gücümüzle, yaraları hep birlikte saracağız dedi.

Alperen Ocakları Genel Sekreteri Kenan Gökçen, Depremde evleri hasar gören henüz 2 günlük olan Ayşe bebeği dedesinin Şadalak mevkisinde bulunan evinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladık. Dedesi Döngel Köyünden yani Muhsin Başkanımızın şehit edildikten sonra bulamayan devletin bulduğu köylüler. Dede anlattı biz dinledik dedi.

 

 

AdminAdmin

Admin