GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-04-2022 16:27   Güncelleme : 30-04-2022 16:27

YAŞASIN 1 MAYIS...

CHP Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, Hɑksızlıklɑrın, eşitsizliklerin, ɑdɑletsizliklerin ve ezilmenin olmɑdığı, emeğin sömürülmediği, ɑydınlık, eşit ve güzel bir dünyɑyı göreceğimiz günlerin geleceği umuduylɑ, tüm emekçi kɑrdeşlerimizin 1 Mɑyıs Emek ve Dɑyɑnışmɑ Günü kutlu olsun dedi.

YAŞASIN 1 MAYIS...

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, İşçi Sınıfının Birlik, Dayanışma Ve Bayram Günü Olan Bugün, Aynı Zamanda Emeğinin Karşılığını Alma Yolunda Hayatını Ortaya Koyanları  Anma Günüdür dedi.

 

Bugün Yüzlerce Ülkede Kutlanan İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik Beraberlik Ve Dayanışma Günüdür.

İşçi Sınıfının Uyandığı Gündür.

İnşaatta Kürek Tutan İşçiden, Fabrikada Makine Bekleyen İşçiye Kadar, Sabah 5’te Yol Süpüren Çöp İşçisinden, Tarlada Çapa Sallayan Çiftçiye Kadar Emeğin Her Daim Ön Planda Olduğu Günler İçin Var Gücümüzle Çalışmalıyız Okuyarak, Araştırarak, Anlayarak Ve Anlatarak.

 

Bilinsin Ki Haksızlık Eşitsizlik Ve Adaletsizlik Devam Ettiği Sürece Emek Karşılığını Almadığı Sürece Çiftçide Çapa Sallarken, İnşaat İşçisinde Kürek Sallarken Oluşan Nasırlı Eller Kapitalizmin Başına Bir Balyoz Gibi İnecektir.

 

Üretimin Ve Emeğin Ön Planda Olduğu, İkinci Sınıf Vatandaşlığın Ortadan Kalktığı, Hak Aramanın, Eleştirmenin, Konuşmanın, Yazmanın, Çizmenin, İtiraz Etmenin Özgür Olduğu Bir Memleket İstiyoruz.

Krizinin Faturasının Halka Değil De Sorumlusuna Kesildiği Bir Memleket İstiyoruz.

Kadınların Öldürülmediği, Çocukların Ses Çıkarmasına Gerek Duyulmadığı Bir Memleket İstiyoruz.

Emeklerinin Karşılıklarını İsteyen İşçilerin Gaz Yemedikleri Bir Memleket İstiyoruz.

 İşçisi, İşsizi, Emekçisi, Emeklisi, Gazetecisi, Sanatçısı, Öğrencisi, Genci Ve Yaşlısıyla Emek Tüccarlarının Değil Gerçek Emekçilerin Öncülük Ettiği 1 Mayısları Kutlamaya Başladığımızda Özlem Duyduğumuz Günlere Kısa Zamanda Kavuşacağımıza Olan İnancımla:

Bütün Emekçilerin, Çalışanların 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Gününü Kutluyorum. İnanıyorum Ki; Biz Bu Ülkeye Toplumsal Barışı Getireceğiz Ve Hep Birlikte Barış İçinde Yaşayacağımız Özgür Bir Ülke Kuracağız. Bugüne Kadar Bu Mücadele Uğruna Canlarını Ve Özgürlüğünü Feda Eden Kardeşlerimi Saygıyla Anıyorum.

 Yaşasın 1 Mayıs İşçilerin Uluslararası Birlik Ve Dayanışma Günü !!!

 

AdminAdmin

Admin