SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2023 09:41

Yavaş ve İmamoğlu'dan davete Ret...

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendilerine 'aday ol' çağrısı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt verdi.

Yavaş ve İmamoğlu'dan davete Ret...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendilerini cumhurbaşkanı adayı olmaya davet eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yanıt verdi.

Yavaş, Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.” dedi.

Öte yandan Yavaş, mesajında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da etiketledi.

 

İmamoğlu da, yayımladığı mesajda, “Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İmamoğlu, şu sözleri kullandı: CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur.

 

AdminAdmin

Admin