ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 24-08-2023 11:21   Güncelleme : 24-08-2023 11:30

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince16 parça halinde toplamda 10 kg ESRAR maddesi ele geçirildi.

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince16 parça halinde toplamda 10 kg ESRAR maddesi ele geçirildi.

 

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda;

 

 

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda; Şehirlerarası yolcu otobüsünden inen bir şahsın valizinde yapılan aramada;

 

16 parça halinde toplamda 10 kg ESRAR maddesi ele geçirilmiştir.

 

Olaya ilişkin yakalanan 1 şahıs hakkında;

TCK 188. madde (Uyuşturucu veya Uyarıcı madde İmal ve Ticareti) suçu ve TCK 191. Madde (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Alma Kabul Etme veya Bulundurma) suçu kapsamında işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiş ve şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Sivas Emniyet Müdürlüğü olarak; narkotik madde ticareti, sevki veya kullanım suçunu gerçekleştiren şahıslara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

 

Siz değerli anne ve babaların, ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmalarını, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla sunulur dendi.

AdminAdmin

Admin