SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 13:59

Zeki Kılç’tan Serpincik Göleti Projesi

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, daha önce defalarca Sivas’ta gündeme gelen ancak hakkında herhangi bir çalışma başlatılmayan Serpincik Göleti ile ilgili projesini kamuoyu ile paylaştı.

Zeki Kılç’tan Serpincik Göleti Projesi

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Sivas’a vizyon katacak projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Bu noktada Kılıç, yıllardır Sivas’ın gündeminde olan ancak henüz bir çözüm bulunamayan Karşıyaka Mahallesindeki Serpincik Göleti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Proje hakkında bilgi veren Kılıç, “Bu proje daha önceden gündeme gelse de yapılmamıştır. Buranın yakınlarında olan Karşıyaka Mesire Alanı tamamlanmış olmasına rağmen bizim dönemimizde bu çalışma programa alınarak yıllarca ihmal edilmiş olan Karşıyaka Mahallesi şehirle bütünleşecektir. Ayrıca Çöken’den Serpincik Göleti mesire alanı düzenlemesi dahil, Karşıyaka köprüsüne kadar ve aşağıda hızlı tren güzergahı, yukarıda mevcut kadastro yolu arasında kalan 3 Milyon m2’lik alanda villa imar uygulaması yapılarak kullanıma sunulacaktır. 2.000 adet 1.000m2’lik parsel üretilecektir” dedi.

AdminAdmin

Admin