SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 12:35

Zeki Kılıç: “Sivas’ta değişim isteyen kararlı bir seçmen var”

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, yaklaşık 2 aydır gerçekleştirildiği saha çalışmalarını değerlendirerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Zeki Kılıç: “Sivas’ta değişim isteyen kararlı bir seçmen var”

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, yaklaşık 2 aydır gerçekleştirildiği saha çalışmalarını değerlendirerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Yaklaşık 2 aydır sahada Saadet Partisi teşkilatı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempo harcadı. Sivas’ın gelişmesi ve değişmesi için çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Kılıç, geride kalan 2 aylık süreci değerlendirdi.

Bu kapsam da açıklamalarda bulunan Kılıç, “Güçlü bir ekip ile yaklaşık 2 aydır hız kesmeden çalışıyor ve herkese ulaşmak için çabalıyoruz. Evet Sivas büyük bir yer. Bu kapsamda ulaşamadığımız insanlara da basın sayesinde ulaşmaya çalıştık. Sivas’ta şunu gördüm ben; kararlı bir seçmen var. Esnaf ekonomiden, kira ücretlerinden, sigortalarını ödeyememekten şikayetçi. Vatandaşlar artık farklı birini görmek istiyor Sivas’ta. Vatandaşlar da çoğu şeyden şikayetçi. Mevcuttan memnun olan görmedim. Bizler bu yola Sivas’a değer katacak çok önemli projelerle çıktık” dedi.

AdminAdmin

Admin