SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 16:23

Adem Uzun, Sivas'ı Karış Karış Geziyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun Sivas’ı karış karış gezmeye devam ediyor.

Adem Uzun, Sivas'ı Karış Karış Geziyor

BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, sanayi esnafı, pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek, destek ve dua istedi.

Sultanşehir Sanayi esnafını ziyaret eden Uzun, esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek projelerini anlattı. Esnafın sorunlarını çok iyi bildiği ifade eden Uzun, gerçekleştireceği projelerle esnafın sorun ve sıkıntılarına çözüm üreteceğini söyledi.

ESNAFLARIMIZA DESTEK VERECEĞİZ

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri esnafla paylaşan Uzun, “Biz, belediye olarak esnafımız, sanayicimiz için arsa bularak en kısa süre içerisinde Esnaf Odaları ve sizlerle iş birliği içerisinde Özbelsan üzerinden de destek sağlayarak esnafımızın sanayicimizin ucuz yolla dükkan sahibi olmanızı sağlayacağız” dedi.

ESNAFLARIMIZ AĞIR VERGİLER ÖDÜYOR

Esnafa her anlamda sahip çıkacaklarının altını çizen Uzun, “Esnaflarımız ağır vergiler ödüyor. Vergi veren bu kardeşlerimize biz bu iş yerleri almaları konusunda destek çıkacağız. Gurbetçi bir vatandaşımızın gelip burada bir yatırım aracı gibi dükkân alarak esnafımızın önünü kesmesine engel olacağız” ifadelerini kullandı.

PAZARLARDA YENİ DÜZENLEMELER YAPACAĞIZ

Dr. Adem Uzun, Cuma Pazarını da gezerek esnaflar ve vatandaşlarla görüştü. Esnafın sorunlarını dinleyen Dr. Adem Uzun, "Pazarlarımızda da çeşitli düzenlemeler yapacağız. Hem esnafımızın daha rahat çalışması hem de halkımızın daha güvenli alışveriş yapmaları için çeşitli projelerimiz olacak. Şehrimizi karış karış geziyoruz, sorunları yerinde tespit ediyoruz. Dertleri sorunları biliyoruz, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bu sorunların nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

DİĞERLERİ VERDİĞİ SÖZÜ TUTMADI

Pazar gezisinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Dr. Adem Uzun’a bir kadın destek sözü vererek, “Mevcut başkan seçimden seçime kapımıza geliyor. Verdiği sözleri unuttu. Hala otobüslerde millet üst üste gidiyor. Yeni ne bir yol açtı, ne yeni bir hizmeti var” dedi.

AdminAdmin

Admin