GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-08-2021 15:09   Güncelleme : 28-08-2021 15:16

Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun; ‘30 Ağustos milletimizin onurlu mücadelesi sonunda kazandığı büyük zaferdir’ dedi.

Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun,  30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'ncu yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milleti’nin onurlu mücadelesi sonunda kazandığı şanlı ve büyük bir zafer olduğunu ifade eden Başkan Mesut Dursun, “Milletimiz asırlar boyu hürriyet sevdası ile tüm dünyaya örnek olmuş, mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde de verdiği mücadele sonunda kazandığı büyük zaferin 99'ncu yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşamaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustos'da başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

AdminAdmin

Admin