GÜNDEM
Giriş Tarihi : 12-03-2024 10:03

Başer, “ Ramazan ayı bize toplumsal dayanışma gücünü artırır”

Demokrat Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Bahadır Başer, 11 ayın sultanı ramazanı şerif ile ilgili mesaj yayımladı.

Başer, “ Ramazan ayı bize toplumsal dayanışma gücünü artırır”

Manevi duyguların pekiştiği ramazan ayının önemine değinen Demokrat Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Bahadır Başer mesajında şunları kaydetti;

“ Kutlu bir zamanın eşiğindeyiz: Ramazan ayı. Yeniden bize gülümseyen bu mübarek zaman dilimi, bize bereketin, sabrın ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor. Ramazan, nefislerimizi terbiye etme, manevi bir temizlik yapma ve birbirimize daha da yakınlaşma fırsatı sunuyor.

Oruç tutmanın sadece açlık ve susuzluktan ibaret olmadığını biliyoruz. Bu ay, yardımlaşmanın, şükretmenin ve dua etmenin en güzel zamanıdır. Bir lokma ekmeği paylaşmanın değerini, bir bardak suyu hatta bir tebessümü bile unutmamalıyız. Çünkü Ramazan, bizi birbirimize daha da yaklaştırırken, içsel bir huzur ve mutluluk da sunar.

Bu ayda sabırlı olmayı, affetmeyi, sevgiyi ve saygıyı ön planda tutmayı unutmayalım. Birlikte dua etmek, birlikte iftar açmak ve birlikte sevinmek, bize toplumsal dayanışmanın gücünü hatırlatır. Bu Ramazan ayında, sevgi, barış ve huzur dolu günler geçirmenizi dilerim”

AdminAdmin

Admin