GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-03-2024 12:57

Başkan Demirgil, Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere desteklerine Namık Kemal İlkokulu ile devam etti.

Başkan Demirgil, Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu

Namık Kemal İlkokulunu ziyaret eden Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, Okul Müdürü Zekeriya Doğan ile bir süre sohbet ettikten sonra  öğrencilere   giyecek desteğinde bulundu.

 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak imkanlar ölçüsünde giyecek yardımlarının devam ettiğini ifade eden Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, bolluk ve bereket ayı olan Ramaza’'da öğrencilere destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Ahi teşkilatı olarak yardımlaşma ve dayanışmaya çok önem veriyoruz. Okullarımızda eğitimlerine devam eden  çocuklarımıza destek olmak onların  giyeceklerini karşılamalarına katkı sunmak amacıyla okullarımızı ziyaret edip, onlara giyecek ve mont desteğinde bulunuyoruz. Bu güne kadar farklı bölgelerdeki okullarımızı ziyaret edip , giyecek ve farklı yardımlarda bulunduk.  Amacımız geleceğimize yön verecek olan çocuklarımıza bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. Yardımı , yardımlaşma ve dayanışmayı seven Ahi teşkilatımızın okullarımıza olan destekleri devam edecektir” dedi..

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Zekeriya Doğan ise  yapılan yardımların çok anlamlı olduğunu dile getirerek, okulda eğitim gören öğrencilerden ihtiyaçlı olanlar olduğunu , imkanlar olmadığı için   giyecek alamadıklarını behirterek, desteğinden ve katkısından dolayı  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’e teşekkür etti.  

AdminAdmin

Admin