SİYASET
Giriş Tarihi : 08-12-2023 12:54

Başkan Karasu, Sivas Belediye Başkan Adayının Mehmet Ceylan Olduğunu Duyurdu

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, İYİ Parti’nin Sivas Belediye Başkan adayının 21. dönem Sivas Milletvekilliği yapan iş insanı Mehmet Ceylan olduğunu duyurdu.

Başkan Karasu, Sivas Belediye Başkan Adayının Mehmet Ceylan Olduğunu Duyurdu

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, İYİ Parti’nin Sivas Belediye Başkan adayının 21. dönem Sivas Milletvekilliği yapan iş insanı Mehmet Ceylan olduğunu duyurdu. Ceylan'ın İYİ Parti'den aday olması gündeme bomba gibi düştü. Sivas'ta büyük bir oy oranına sahip Ceylan'ın en güçlü aday olacağı yorumları yapıldı.

 

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Başkan Karasu, Genel Başkan Akşener ile yapılan görüşmeler neticesinde İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayının belirlendiğini aktardı.

 

İYİ Parti’nin Sivas Belediye Başkan adayının “Sivas’ın Efsane Siyasetçisi” olarak bilinen Mehmet Ceylan olduğunu aktaran Karasu, hayırlı olmasını temenni etti.

 

HALKTA KARŞILIK BULAN ADAY

21. Dönem Sivas Milletvekilliği yapan Mehmet Ceylan ismi Sivas’ta büyük bir heyecan yarattı. Geçmiş dönemde yaptığı siyasi atılımlar ile adını duyuran Ceylan’ın İYİ Parti’den Belediye Başkanı adayı olması, İYİ Parti’nin ‘halkta karşılık bulacak adaylar ile seçime tek başına gireceğini kanıtladı’ şeklinde yorumlandı.

 

GÖRÜLMEMİŞ BİR BAŞARI

 

Güçlü bir isim olarak ön plana çıkan Mehmet Ceylan, milletvekili olduğu dönemde 18 bin olan parti oyunu tek başına 68 bine yükselterek, yüzde 300 bir başarı sağlamıştı.

 

ELÇİBEY’İN TÜRKİYE’YE GETİRİLMESİNDE BÜYÜK ROL OYNADI

 

2000 yılında Türk dünyasının bilge şahsiyetlerinden Azerbaycan'ın ikinci Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey’in Türkiye’ye getirilmesinde büyük rol oynayan Mehmet Ceylan, Türk milliyetçileri arasında ‘efsane’ olarak anılıyor.

 

Ceylan, hastalığı ilerleyen Elçibey’in tedavisinin Türkiye’de tamamlanması için girişimlerde bulunmuş ve bizzat Azerbaycan’a giderek Elçibey’le birlikte Türkiye’ye gelmişti.

 

 “PARTİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Başkan Karasu, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

 

“İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ile yapılan görüşmeler neticesinde, Sivas İyi Parti Belediye Başkanı Adaylığına Sn. Mehmet Ceylan uygun görülmüştür. Partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz.”

AdminAdmin

Admin